/СНИМКИ/ Луксозните автомобили от Женева

/СНИМКИ/ Луксозните автомобили от Женева - картинка 1

Момчета, щастие може да се купи, но с много пари

4/ Автомобилното изложение в Женева за пореден път събра най-големите компании, тунер специалисти, както и инженери със светъл поглед към бъдещето. С мащаби от този тип, всеки почитател може да види най-желаните модели от ново поколение. Сред представените модели бяха открити и някои изключителни предложения. Вижте някои такива в следващите редове (и кадри), споделят от мен.бг.

Techrules AT96

Китайската автомобилна компания може да се похвали с един от първите суперавтомобили. Производителят гарантира, че ще откриете 1300 конски сили под капака, но за да бъдат на ваше разположение, трябва да се разделите с 6-цифрена сума. Половината потенциал е екологично чист, защото силата идва от електромотори.

Kahn Desing Aston Martin Vengeance

Запознайте се с нов прочит на добрия стар DB9. Поръчковият автомобил съчетава ретро дизайн с необходимите екстри. Кодовото име на този автомобил е "Vengeance", но никога няма да разберем за какво смятат да отмъщават. Не е ясно дали двигателят ще остане същият или клиентът получава само визията.

NanoFlowCell Quantino

Германската компания е готова да предложи нещо иновативно на пазара на хибридите и екологично чисти автомобили. Идеята на тези немски инженери не е фокусирана върху употребата на батерии а върху употребата на йонни течности, които са с негативен и позитивен заряд. Благодарение на различния волтаж, автомобилът може да се задвижва. Конвертирането на химичната енергия в електрическа не е нещо ново, след като технологията с хидроген е почти същата. Електромоторът задвижва задните колела и генерира около 107 зелени кончета.

Mansory 4XX Siracusa

Изработен върху платформата на 488GTB, този жълт състезател разполага с достатъчно мощност и подобрена аеродинамика за допълнителна стабилност при агресивното шофиране. Бъдещите клиенти ще имат около 790 конски сили под капака, ускорение от 0 до 100 с цели 100 стотни по-бързо от (настоящият 488GTB) и максимална скорост от 337 км/ч. Най-големият проблем е, че този автомобил никога няма да бъде особено щастлив с легналите полицаи.

Mansory Mercedes-AMG GT S

Освен Ferrari, тази компания използва и някои немски автомобили. Резултатите със сигурност се забелязват. Агресивният вид се компенсира с достатъчно мощност, както и сериозен рев от двигателя. Под двигателя се крие 4-литров V8 би-турбо двигател, който изпраща всичките 720 коня към задните колела. Максималната скорост е ограничена до 328 км/ч от съображение за сигурност.

Nimrod Concorde

Това е американска компания, която се стреми да намери място близо до компаниите, които добавят допълнителен стил на скъпите спортни возила. Можете да видите един такъв експеримент в лицето на 458 Italia. Подозираме, че феновете в Монако биха искали да изглеждат малко по-уникално и именно по тази причина прибягват до услугите на такива фирми.

Arash AF8

Не сме сигурни дали компанията има нещо общо и с певеца, но производителят е готов на всичко, за да спечели вниманието на бъдещите потенциални клиенти. AF8 не изглежда толкова уникално сред останалите си конкуренти, но пък е свежа глътка въздух за всеки, който предпочита различното. Като допълнение трябва да се добави и една много специална причина - наличието на 7-литров V8 двигател, който носи духа на американските мускули и интелекта на японски тунер. Изработакта от карбон също трябва да накланя везните в полза на състезателния дух.

Arash AF10

Ако горното возило не е допаднало на всички, тогава можете да видите и по-развития модел, който спокойно може да впечатли света със скромните си 2080 конски сили. Поне толкова са открили инженерите под капака на своя модел. Возилото е хибрид, който разполага с двигател на Corvette - 6.2-литров V8 и си партнира с 4 електромотора, които работят на всяко колело. Всеки електромотор е с отделна мощност от 295 конски сили, а двигателят има около 900 в резерв - изобщо няма да правим сметките. Интересното е, че скоростната кутия има само 2 предавки - бързо и скок в хиперпространството. 

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове