/СНИМКИ/ Мали маци Николета Лозанова

/СНИМКИ/ Мали маци Николета Лозанова - картинка 1
Снимка: Facebook

За бизнес стратегиите и вулкана Везувий

4/ След всички сериозни теми е време да разчупим коментарната ни секция. Ще попишем чисто и просто за бизнес стратегии, силиконови мадами и некадърни футболисти. Предполагамe, че сте се досетили кого визирамe под определението некадърен футболист. Да, точно така- Божи86.

Горкото момче буквално го заляха с колажи и малки котета, пътуващи за Белград. Горката Николета Лозанова. Време бе и бившата Божинова да изригне, досущ като вулкана Везувий. Е, тя не е толкова страшна, но сме загрижени за психиката й. Потребителите на социалните мрежи я взеха буквално за мезе. Под всяка споделена нейна снимка от плажове извън китната ни страна се леят коментари за котета.

Лозанова реши да отговори на нападките. Разбира се, както само тя умее. Глупостта й прозира, както и скъпия марков бански костюм. Екс-държанката на Божи отвърна на удара. Нещата не изглеждат като в "Междузвездни войни", но започват да придобиват странни измерения. Вероятно Ники страда, но ние няма как да не се позабавляваме на чужд гръб. Това си ни е дълбоко заложено в природата.

Божи86 има идея да развърти бизнес с хита си „malko kote. sex ima li”

Това ще остане моя запазена марка. Имам идеи, свързани с малките котета. Ще си направя тениска и след някой гол или победа ще я покажа. На нея ще пише “Малки котета, гол има ли”. Предполагаме, че гол на терена няма да има, но нека го оставим да се заблуждава.

Със сигурност идеята му ще прерасне в доходоносен бизнес, тъй като кариерата му и без това е отишла в десета глуха. Все пак Божи трябва да си плаща издръжките на двете дечица. Поне показа, че умее да вкарва топки не в мрежата, а в любовния живот.

Божиновица разкрива мистерията около произхода на любимия израз на цяла България. Култовото му писание малко ни звучи като култовата реплика на Кичка Бодурова „Ю шадап, окАй!!??“. Малкото коте, пътуващо за Белград, не е от вчера. Валерката го използва от много, много време. Загадката е разкрита- репликата идва от сръбското „мали маци“.

“Обичам да си комуникирам с красиви жени. Не виждам нищо лошо – един млад, красив, чаровен и с възможности футболист да бъде апетитна хапка”.

Той каза, че чака оферта за реклама от фирми за котешки храни. Съжалявал, че не е роден в Сърбия, бил отвратен от българите.

"Честно казано, понякога съжалявам, че не съм се родил в Сърбия, толкова съм отвратен от българите. Тук в Сърбия хората ни носят на ръце, не ни дават да си плащаме сметките, а у нас само критики и подигравки. Ето, и един Бербатов колко много е постигнал, в какви отбори е играл, но ние и него го съсипваме", заяви гневният Божинов.

Божи и ние не сме по-малко отвратени от теб. Чувствата са споделени. Няма да се притесняваш.

Това трудно ще го коментираме. Смях в залата, просто смях.

Какво да се прави, живот, едни пътуват за Белград, други просто си веят дупетата по скъпи курорти.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове