/СНИМКИ/ Пътувай с четириног приятел!

/СНИМКИ/ Пътувай с четириног приятел! - картинка 1
Снимка: Camping With Dogs

Мечтали ли сте си за нови приключения с домашните ви любимци?

Да пътуваш е може би едно от най-приятните изживявание. Опознаването на нови места винаги е вълнуващо, винаги се поражда една тръпка, несравнима с каквото и да е. Вълнението от неподозираното съпътства цялото ви преживяване.

Самото преживяване ни обогатява, прави ни много по-добри, много по-ведри. Усмивките са неизменна част от цялото приключение, а тогава когато вашият любимец размахва опашка и опознава нови територии, ще сте удовлетворени на 100 % от изживяното.

Всяка една нова емоция, всяка спираща дъха гледка, споделена с най-добрият ви приятел, е нещо повече от просто пътуване.

Докато стягате багажа, една сладка муцуна наблюдава целия процес, обдушва всяка една вещ, чуди се какво правите, къде ще отидете, дали ще я вземете със себе си.

За едно ново преживяване не се изисква много. Не всичко е пари, важна е точната компания, а вашата животинка е може би най-подходящия избор.

И така, едно момче на име Райън Картър си търси извинение, за да прекарва повече време със своето куче. Затова той основава компанията Camping With Dogs. И повярвайте ми не е само той.

Основна цел на този предприемач от Нашвил, Тенесе, е да вдъхнови света да излезе на разходка или палатка в планината със своето куче.

Компанията провежда успешно няколко събития.

Снимките са просто невероятни.

В крайна сметка да прекараш време с любимото същество е безценно, независимо дали се намирате в планината или сте решили да отидете на море заедно.

Смело мога да заявя, че приключенията с домашния ви любимец са много по-запомнящи се, много по-зареждащи.

Просто забравяш за суетата и се наслаждаваш на момента. Не се сърдиш, когато кучето ти те зарива с пясък, не се сърдиш, когато идва и те връхлита с кални лапи.

Пътувайте! Но споделете пътуването с верен приятел!

Camping With Dogs
Снимка: Camping With Dogs

 Тук може да се присъедините към кампанията, която стартирахме "Аз къде да се разхождам", която цели да насочи вниманието на Столична община към липсата на обособени кучешки площадки в столицата. Столичните кучета имат един въпрос към г-жа Фандъкова 
„Аз къде да се разхождам?“ 

Camping With Dogs
Снимка: Camping With Dogs
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове