/СНИМКИ/ Сиамските близнаци, споделящи много повече от другите

/СНИМКИ/ Сиамските близнаци, споделящи много повече от другите - картинка 1

Сестрите Пин и Пан имат общи крака и това ги сближава още повече

Двете сестри Пин и Пан са се научили да ходят, да се обличат сами и дори да карат колело, и споделят, че не желаят да бъдат оперативно разделени. Искат да останат заедно.

Както на всички ни е известно, близнаците сопделят всичко в живота си - от дрехите до най-съкровенните си тайни и мечти. Случаят на седемгодишните тайландчета Пин и Пан обаче е далеч по-особен - те са буквално неразделни и споделят дори и тялото си.

Сиамските близначки са родени сраснати в кръста с две отделни глави, тела и ръце, но споделят един чифт крака. В резултат на това те са принудени да се движат навсякъде заедно, като си помагат с ръце.

Пин контролира единия крак, а Пан - другия, като двете момичета са се научили да ходят, да се хранят и какво ли още не, заедно. Докторите вече са повдигнали въпроса за оперативно разделяне на сиамските близнаци, но тяхната връзка е толкова силна, че те не искат да бъдат разделяни, а да останат заедно.

"Те обичат да пеят и да ядат сладолед, помагат си с обличането", разказва бабата на Пин и Пан.

Момичетата живеят в Накхон Саван, на 250 км северно от Банкок с баба си и дядо си, които определят внуците си като нормални, щастливи деца. Близначките посещават специализирано училище, като баба им и дядо им се надяват някой ден те са учат в университет, да си намерят хубава работа и да живеят нормален живот.

Сиамските близнаци са много рядко явление, като подобни случаи се регистрират сrедно веднъж на 2,5 млн. раждания.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове