/СНИМКИ/Тенденции при обувките за пролет-лято 2016

Разберете какво ще бъде модерно през идващия сезон

1/Когато говорим за мода, няма да как подминем женската слабост - обувките. Именно те са тези, които винаги могат да ни накарат да се чувстваме специални и желани, независимо от ситуацията.

Тази година, за сезон пролет-лято, те идват в най-различни цветове и форми, с каишки или дебели токове, ниски, с интересни ресни или изрязани детайли. Разнообразието е много голямо и има за всекиго по нещо. Ето и едни от водещите тенденции при обувките за предстоящия сезон.

Дължината няма значение

 

Това лято ще се носи всичко. От ниски подметки на така обичаните от нас балеринки до дебели и плътни платформи на ниските сандали. Гуменките и маратонките продължават настъплението си и през този сезон. За почитателките на високите обувки вариантите също са много - ултра тънки или масивни токчета, ниски или високи. Изборът е ваш!

Формата е определяща

И тази година обувките с остър връх нямат намерение да напускат модния подиум. Завръщане правят изрязаните пети и гладиаторските сандали. Наблюдават се интересни детайли като ресни и връзки, които достигат до глезена или прасеца до коляното. Различни видове затворени обувки с интересни изрязани акценти също ще бъдат модерни, както и всякакви разновидности на каубойските обувки.

Материалът е класика

Летният сезон предразполага към светли и ярки цветове. И тази година те ще са на мода, но не пренебрегвайте и класическите като бяло, кафяво и черно. Пастелните цветове и карето също се настаняват между тях. Впечатление прави налагащият се сив металик, който ще бъде изключително актуален през идващия сезон.

Актуалната тенденция

 

През пролетта, дори и лятото, ще се носят чорапи с обувки. И ние бяхме озадачени, но колкото и странно да ви звучи, това ще бъде актуалната тенденция. Все пак внимавайте със съчетанието на обувката и чорапа, ако искате да експериментирате. Каквото и да правите обаче, не забравяйте да се забавлявате и да се чувствате добре!

Източник: jenite.bg

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове