Топ 5 на женските фантазии

Топ 5 на женските фантазии - картинка 1

Ето ги и тях...

Благодарение на наложените обществени норми, образователната система, религията и редица други ограничители, женското съсловие има само едно безопасно място - фантазиите и мокрите сънища! И докато можете да бъдете проследявани и откривани от различните технологии, умът и въображението остават неприкосновени за модерната технология. Ето защо споделяме някои от най-горещите фантазии, които трудно биха могли да се разкрият, ако жената до вас ви няма огромно доверие.

5. Перфектният любовник

Трудно бихме открили определението за перфектен любовник, след като всяка жена има вкус. Можем да се фокусираме върху класическия пример за такъв - висок, широки рамене, късо подстригана коса, изявени коремни мускули и огромни руки, чуек! Тази фантастична личност присъства в женската фантазия и често се завръща, докато сте с нея в леглото. Скорошно изследване на канадските учени показва, че жените си фантазират други партньори от 2 до 3 пъти повече. Горещата сексуална тайна остава неприкосновена и като такава, не може да нарани никого.

4. Допълнителната компания в леглото

Добри новини! Жените са бисексуални - всичките! И са изпитвали особени чувства към най-добрата си приятелка, както и много други жени. Все по-често можете да откриете жени, които биха предпочели присъствието на жена, отколкото мъж, в леглото. Нека го наречем женско любопитство. Единственият проблем на тези изживявания е, че до случването им се изисква много доверие, преговори и подготовка. Според сексолозите, тази фантазия може да се превърне в истинско изживяване и много приятни моменти, както и нещо странно, срамно и доста неприятно, за което никога да не говорите повече.

3. Сексуалната доминация

В дълбоката сексуалност на жените се крие една особена любов към мъжката сила в леглото. Благодарение на всички чик романи, филми и еротични филми, все по-често можете да получите разрешение за грубото пляскане по дупето, за стискането, хапането и дори дърпането на косата. Чували сме легенди и за онези черни кожени ботуши, нашийниците и камшиците. Силата може да бъде приток на адреналин, задействане на онези диви хормони на щастието, както и задоволяването на някои други далечни фантазии на "лошото" и "доброто" момиче в нейното алтер его. Ролята на строгата господарка също не е за подценяване. Коженото боди и злият поглед е нещо, което се крие в дълбоката сексуална същност на всяка жена. Точно каквато е фантазията с учителката и ученика! Колкото и странно да е, агресивните партньори винаги успяват да се открият. Това изживяване ги освобождава от натрупания стрес, милиардите правила на модерния живот и им позволява да свалят гарда и да бъдат контролирани от някой друг. Канадските сексолози най-често смятат, че сред подтиснатите "добри момичета" се запалва фантазията за грубият зъл "изнасилвач", но с образа на перфектния партньор. Нека напомним, че това е само фантазия, защото нито една жена не би одобрила подобен акт! Пресъздава

2. Наблюдателка или наблюдавана

Благодарение на модерните технологии, свободата на словото и високоскоростния интернет, мъжкото съсловие откри един нов метод за очароването на своята любима. Популярните снимки на половия орган може да бъдат приятната изненада, но похотливото женско око има и други екстремни желания - иска да ви наблюдава, докато полирате шпагата. Редица изследвания твърдят, че нежният пол никога не остава очарован от 3-буквеният кадър, ние ви гарантираме, че има достатъчно прелести, които копнеят за популярния автограф! Подобно решение може да е смело от страна на мъжа, но Ви гарантираме, че това може да е много добро решение, когато сте сериозно обвързани. Не трябва да забравяме, че палaвото женско око се задоволява по многобройни начини, в противен случай мъжкият стриптийз никога нямаше да бъде толкова печеливш! Женското любопитство е отворило кутията на Пандора, а защо не и нещо друго.

 

1. Cuckold

М-да, вече е известен жанр в порното и освен това основен мотиватор за така наречените "Sperm wars". Какво точно представлява това явление? За него можете да благодарите на братята американци и женското либидо. Какво точно представлява този акт? Жената открива своя любим перфектен партньор, кани го у дома или в хотелска стая и извършва желания сексуален акт пред погледа на своя настоящ партньор. Подобно занимание би могло да се оприличи като разрешена изневяра. Сексоложките твърдят, че този акт може да възбуди наблюдателя, както и да увеличи неговото количество плувци, въпреки ревнивото чувство. Самият Фройд смята, че актът може да се класифицира като форма на мазохизъм - единият партньор става жертва на доброволни унижения. От мъжка гледна точка не можем да бъдем сигурни дали става въпрос за мъжа или за жената, но със сигурност няма да е приятна гледка за нито един мъж. По тази причина е и фантазия на жената. Странното е, че в повечето сексуални речници и терминологии, мъжът е този, който обича да гледа подобен акт, но такива не познаваме.

 

***

Източник:Men.bg

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове