/СНИМКИ/ За Баце, щангите и бебетата

/СНИМКИ/ За Баце, щангите и бебетата - картинка 1

Простичкият пиар винаги ни излиза скъпо, балами

Премиерът на родната и обична нам България снощи пусна „ексклузивно“ фотоси на своята особа с внучето, кръстено на него. Народът буквално полудя. Започнаха да валят харесвания, емоции, коментари, като пролетна градушка, заляха цялата социална мрежа, досущ като наводнение в малко село или Варна.

Очаквам скоро да измислят и нов национален празник. Поне ще почиваме. Българите си падаме по почивните дни.

Текстът над снимките бе простичък „Бойко и Бойко. Най-интересна му е щангата“.

Хаштаг #Мачовщина, хаштаг #НАТУРАЛНИ, хаштаг #БЕЗФИЛТЪР, хаштаг #ИЗБОРИ.

Хаштаг #БАЛАМИСТЕВСИЧКИ.

Припомням, че Баце стана дядо в началото на тази година, на 31 януари, за да съм по-конкретен, когато дъщеря му Венета го дари с внук. Малко преди това, на Бъдни вечер 2015 година, той заяви, че е научил, че ще му се роди първо внуче. Доста абсурдно, но така Ви го разказа.

Снощните фотоси са първи снимки на малкия Бойко заедно с дядо му.

Имам лекото усещане, че при вида на щангата, бебето и Баце, превъзбудени дами са започнали да късат сутиени, да свалят прашки и вероятно са отишли до Български пощи да пуснат по един специален колет с адресат, намиращ се в Банкя.

Наистина ми изплува такъв сценарии. Пожелания, здраве, култ към лидера.

Започнах да се чудя какъв ще е новият образ на Бойко. И той си дойде от само себе си. Образът на стабилен мъж, любящ дядо. Все пак избори идват, ако не се сещате (намигване).

Простичкият пиар е печеливша карта в ръцете му. Използва го от доста години. Близо е до народа. Явява се само по шорти и тениска, потен, небръснат. Популистките му речи и маниери са нещо обичайно.

Когато яхна властта през 2009 бе в образа на този, който ще наказва. Сякаш държеше тоягата, бе готов да удря. И какво се получи? Едно голямо нищо.

След няколко години прие образът на строител. Магистрали, пътища, детски градини…и още хиляди прерязани лентички. Народът ликуваше. Продължи да ликува и хоп нещо се обърка.

Строителят се изтърка, вече не правеше впечатление. Дойте умиротворителят. Дойте балансьорът, защитникът на българските интереси. Той щеше да ни брани от външния натиск. Какво се получи в крайна сметка?

Нищо, точно така.

И ето нейде кацна новият пиар.

Искате ли да сте като Бойко? Отивайте да вдигате щанги, но и грам няма да се доближите до неговата особа.

Хаштаг #БАЛЪЦИ.

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове