/СНИМКИ/ За Стоичков, тегличите и петицията на трезвомислещите

/СНИМКИ/ За Стоичков, тегличите и петицията на трезвомислещите - картинка 1

Днес бяха внесени 285 страници с подписи за затваряне на общинските концлагери за кучета

Започвам с една обнадеждаваща новина, че все още в страната ни има нормални хора. Над 11 хиляди души са подписали петиция за затваряне на общинските концлагери за кучета. Подписите са събрани за 60 дни.

Сдружението „На Ти с Природата“ внесе петицията с Министерски съвет днес, ден преди разглеждането на второ четене на промените в Закона за защита на животните.

Предстои петицията срещу безобразията в общинските „приюти” да бъде внесена и в Комисията по жалби и петиции на граждани към Европейския парламент. Тя е придружена и от брутални снимки от концлагерите за кучета в София, Варна, Стара Загора, Ямбол , Разград. „Обществото ни настръхва от гледките на трупове на животни, умрели заради безхаберие, бездействие и жестоко отношение”, казват вносителите.  Кадрите са само бледа илюстрация за мизерията и мъченията, на които общините в цялата страна подлагат бездомните животни в нарушение на нашето и европейското законодателство.

От приемането на прословутия закон през 2008 г. до сега,  кметовете на общини не предприемат изискваните от закона мерки, предписани от Световната здравна организация,  за решаване на проблема с бездомните кучета. Вместо това, наливат милиони левове на българския данъкоплатец в неефективни и садистични съоръжения. Животните са подложени на бавна и мъчителна смърт без броят им на улицата да намалее, а общинските бюджети за „справяне с проблема” нарастват от година на година. Контролният орган по Закона за защита на животните Българската агенция по безопасност на храните не предприема мерки за санкциониране на системните,  дългогодишни закононарушения на общините.

Пълният текст на петицията, както и имената на подписалите, могат да бъдат видени на: www.peticiq.com/135891

Междувременно продължихме да ставаме свидетели на нови безчинства, убийства, пълна гавра. Всичко може да се обобщи със звучната дума „смърт“.

В мрежата се разпространиха снимки на българската легенда Христо Стоичков. Камата гордо позира до убити животни, по време на сафари. Скъпо удоволствие. Лукс. И пак смърт.

Интересно ми е нашето момче как си е представяло реакцията на хората. Логично е да получи множество меко казано отрицателни коментари за постъпката си. Повярвайте ми, да стреляш по диви животни и изобщо по каквито и да е животни, не е за хвалба. Няма как да бъде.

Българинът си носи манталитета на убиец навсякъде. Независимо дали е тук или в Африка.

Снимките бяха публикувани на сайта на  "Mebenca in Afrika", където българинът може да бъде видян редом с жена си и със служител на парка до убитите животни, които се предполага, че са отстреляни лично от Стоичков.

В интернет страницата не се посочва точна дата на фотографиите, но те предизвикаха силно възмущение сред хората, които обвиниха футболиста във варварство и безцелно убиване на животни, някои от които застрашени, и то по начин, който много определиха като страхлив и нямащ общо с лова. 

Единственото, което предполагам е, че на Мика са й се дояли кюфтета от диво месо.

Трофеите в живота на Стоичков не му стигат. Очевидно ламти за още. Но тези трофеи, г-н Кама, са отстреляни и пропити с невинна кръв.

Грозно. Отвращаващо.

Добрата слава е преходна, а Вие очевидно не успяхте да я оцените!

Докато хиляди хора се борят да защитят животните, се намират подобни субекти, които с лекото стрелят, влачат завързани кучета за автомобилите си, разпарят ги, разбира се, без да им трепне нищо!

/33

Коментари 6

 • #6
  Номер 2 -

  Жалко и отвратително. Селяндури.

 • #5
  Белята -

  До #2 - ДА ТИ С***М НА СЛАВАТА! Да си беше останал на село, да не ни срами държавата!

 • #4
  Г.Г. -

  ИЗРОД!!!!За какво да си мечтая по точно Простокесо ???За това,че не може да каже едно изречение правилно,за това че псува...ама на теб ти харесва Ганьоо Простокесо,дори и да Уважи майка ти пак ще му целуваш краката.НИКОЙ няма право да убива!!А ти си мечтааайййй.....и запомни ,че мисленето ти не е гениялно,а ВАГИНАЛНО... ;)

 • #3
  Крумев -

  До 1! Първо се научете да пишете на български, после коментирайте другите.

 • #2
  простокеси -

  простакеси - само може да си мечтаете да имате славата на Стоичков !

 • #1
  smartta -

  tozi bokluk kakto i povecheto takiva lovcii im jelaq da stradat dokat dishat na tazi zemqq i znaq che tova shte e takaa

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове