a_ok.png

/СНИМКИ/ Жените над 50 - новата модна тенденция

/СНИМКИ/ Жените над 50 - новата модна тенденция - картинка 1

Никола Грифин развенчава мита, че красотата е качество, присъщо единствено на младите момичета

В общественото съзнание битува разбирането, че сексапилът е качество, присъщо единствено на младите момичета. Англичанката Никола Грифин се опита да развенчае този мит с най-новата си фотосесия. Тя е за единственото в света списание за пухкавелки или така наречените плюс сайз модели и се нарича SLiNK, информира "Dama.bg".

Изданието се стреми да докаже, че красотата на една жена не зависи от размера, който носи. В последния си брой от SLiNK са стигнали още по-далеч с идеята, че щом размерът няма значение, защо възрастта да има?

56-годишната Никола се оказва перфектният модел, който да докаже тази теза.

"Смятам, че мъдростта идва с възрастта, когато станеш на 56 години осъзнаваш, че не знаеш колко време още ти остава на този свят и започваш да цениш живота си повече. Всъщност той е доста кратък. Когато бях млада се притеснявах, бях под голямо напрежение и вече не искам да се чувствам така. Решена съм да се наслаждавам на всеки ден. Възползвам се от всяка възможност и се опитвам да взема всичко от нея. Това е пътят, по който съм поела сега", споделя Грифин пред изданието.
 
/34

Коментари 1

  • #1
    Елена -

    Тази в лицето е като вещица

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове