Соня Колтуклиева: Пеевски го е страх, Пеевски е в паника, Пеевски беснее. Съчувствам му. Иде краят на всевластието

Соня Колтуклиева: Пеевски го е страх, Пеевски е в паника, Пеевски беснее. Съчувствам му. Иде краят на всевластието - картинка 1

Терорът на Цацаров и Пеевски срещу мен ме остойностява като много влиятелна и смела журналистка

Делян Пеевски е обявен от собствения си вестник “Телеграф” за враг номер Едно на Задкулисието - понятие, появило се, за да изрази обществения гняв срещу политическия заговор, целящ нечленоразделният пишман-следовател и корпулентен медиен магнат с парите на Цветан Василев и КТБ, да бъде произведен в шеф на ДАНС. Пеевски е номер Едно Задкулисник - това е господарят ви, смехотворни и малоумни лакейчета. 

Преди няколко дни Пеевски избухна и с пълна уста изпръска горчива слюнка срещу началника на антикорупционната мега-комисия Пламен Георгиев, защото си позволи да обяви, че ще даде пресконференция за проверки на имотното състояние на Делян Пеевски. Корпулентния хем от нищо не се бои, хем подскочи като ужилен от сто оси. 

Днес “Телеграф” е забъркал манджа с грозде от имена, включително и моето, на хора, които не общуваме помежду си, дори не се познаваме. Защо ли?! Защото Георги Георгиев от Гражданско сдружение “Боец” публично постави въпроса (на антикорупционно събитие под патронажа на президента Радев) защо Пламен Георгиев не съобщава какво става със сигнала за Пеевски. 
И отново този буламач е поръсен с екзотичната подправка, че нас ни напътства Цветан Василев. Нас - при положение, че Василев съвсем наскоро писа срещу Прокопиев и “Капитал”, аз не съм го виждала от 2012 г., написала съм доста критични дописки за него, а Огнян Донев и Цветан Василев воюват от години. 
Делян Пеевски наричаше Ахмед Доган и Цветан Василев “духовни бащи”; Цветан Василев се изповяда в “Труд”, че Делян му е като син; през 2012 г.семейство Василеви, Пеевски и певачицата Цветелина бяха на луксозен воаяж на френската Ривиера. Майката на Корпулентния започна да пазарува медии на килограм с пари от КТБ. 
Самият Пеевски разказваше, че обичайната му програма за деня е: ставане в 6:00, душ, закуска и в 8:30 е на килимчето при Цветан Василев в банката. 
Неотдавна Цветан Василев публично заяви, че Делян Пеевски е носел по 100 хиляди евро месечно на главния прокурор Сотир Цацаров. Това някой провери ли го?! Не. Информираните хора до ден днешен питат - защо името на Пеевски го няма никъде в Обвинителния акт по мега-делото КТБ, а?! 
Още през 2013 г. “Протестна мрежа” внесе в Прокуратурата сигнал за ОПГ: Пеевски-Василев-Бареков с купища доказателства. По този сигнал разкостиха Василев и данъчните подгониха Бареков, а Пеевски спокойно си живее между София и Дубай, защото знае, че него Цацаров и компания го пази. Докога, обаче?!

Аз за едно нещо много съм задължена на Пеевски и Цацаров и ще трябва да ги почерпя. Толкова медийни, данъчни, следователски и прокурорски ресурс на държавата впрягат срещу мен вече 4 години, сякаш аз съм собственик на 5 телевизии и 10 многотиражни вестника. А не съм. Сама съм. Обаче много ги дразня и много ги е страх от мен. Благодаря ви най-сърдечно, господа Корпулентни. Вие остойностявате моите скромни усилия България да се отърве от Мафията!

...Присъдата на Белия дом по Магнитски акт срещу Пеевски и Цацаров се задава. И това е неизбежно - толкова неизбежно, колкото е краят на мандата на Цацаров и обедняването на Пеевски без касата-КТБ.

П.П. Клетият Делян през лятото на 2018 г. има квадратурата Плутон-Плутон. Това се случва веднъж в живота и води до кардинални промени: загуба на пари, на връзки, на покровителства...крах в деловите начинания. Нумерологично е в Девятка: емоционални сътресения и финансови загуби. 
That’s it.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове