Специални масажи в Лондон

Специални масажи в Лондон - картинка 1

Хепи енд за всички

Последното, което бихте очаквали да откриете в Лондон е ателие за оргазми, информира "Men.bg". Основан от самопровъзгласилия се крал Колин Ричърдс, тази нова институция предлага знанията на хората, с които половият контакт да се превърне в запомнящо се събитие. Зад реномето на секс гуруто стои и едно тъмно финансово минало, както и банкрут. Основателят губи всичките си пари, когато идва първата голяма криза и е принуден да се насочи в друга посока, търсейки начин за препитание. След няколко курса по шведски масажи, Колин започва да осъзнава и открива силата на интимните докосвания.

Като сертифициран терапефт, който работи с двойки и се стреми към възстановяването на отношенията, Колин започва да предава знанията си на онези хора, чийто основни затруднения остават в спалнята. 

Срещу определена сума всеки мъж и жена може да достигне до това заветно чувство и всичко това с употребата на ръце и по-интимни докосвания (също с ръце). Както всяко друго нещо и това има определена цена - масажите започват от 95 паунда и достигат до 175 паунда. Ускорените курсове отнемат по 4 часа, а мъжете практикуват уменията си върху жени-доброволки, които дават тялото си за тази нова наука. Най-важното правило е, че мъжете трябва да използват ръцете си - никаква пенетрация. 

Всеки масаж се провежда в по-интимна среда, където се носи уханието от ароматни свещи, светлината е нарочно по-слаба, а доброволките лежат голи на масажните маси, покривайки интимната зона само с кърпа. В началото на масажа и кърпите изчезват, за да започне същинската част. В първата част на масажа се говори за основните техники, захвати и нивото на сила, а след това идва времето за по-специалните движения. Самият основател признава, че до този момент е направил над 9000 масажа и всички те са завършили с оргазъм.

Редакцията отговорно заявява, че в същото време е правил около 9000 опита за свалка и всички те са завършили с преглеждането на дискографията на Лиса Ан.

Обратно в страната на масажите, всеки доброволец има правото да тренира върху голото тяло. Част от удоволствията биха могли да бъдат свързани с факта, че по нежното тяло се разхождат четири ръце (една сексуална фантазия, която отдавна се позиционира в ТОП 100) или наистина новите захвати, които не са толкова известни, се превръщат в истинското предизвикателство. Освен солидните приходи, които Колин изкарва, неговото най-голямо удовлетворение са и уроците, които променят живота на неговите клиенти. За себе си казва, че работи така, както Джейми Оливър работи с храната. 

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове