Спомените на едно жиголо

Спомените на едно жиголо - картинка 1

Холивудските тайни на Скоти Бауърс

Щеше да е смешно, ако не беше трогателно. Още от първата минута става ясно, че той не е случаен човек. Той си мисли постоянно за секс. Това му доставя удоволствие и иска да го превърне в бизнес. И успява! Това е историята на един известен американски жиголо

Преди няколко години холивудско 88-годишният жиголо  публикува скандални мемоари, в които са описани три десетилетия на сексуални оргии в Холивуд, в които са забъркани величия като Вивиън Лий, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт, Едит Пиаф, Кари Грант, Рок Хъдсън и кралски особи, съобщава БТА, цитирайки "Ню Йорк таймс".

Преди около 2 години излезе книгата на бившия морски пехотинец и преквалифицирал се в холивудски наемен любовник Скоти Бауърс, озаглавена "Пълно обслужване: Моите приключения в Холивуд и тайният сексуален живот на звездите".

В нея Бауърс си спомня от първа ръка за хетеро и хомосексуалните си авантюри с легендарни холивудски звезди, както и за шведската тройка с абдикиралия крал на Великобритания Едуард VIII и неговата съпруга Уолис Симпсън.

БТВ
Снимка: БТВ

В 286-те страници на своите мемоари Скоти Бауърс разказва за сексуалните си похождения, започнали през 40-те години на миналия век, веднага след като се уволнил от флота. По това време той бил голям красавец и започнал работа в бензиностанция в Холивуд, близо до студиата на "Парамаунт пикчърс".

Годината била 1946-а и тогава Скоти бил 23-годишен. Един ден при него дошъл да зареди актьорът Уолтър Пиджън и му предложил 20 долара за секс. Бауърс се съгласил и така започнала кариерата му на холивудско жиголо, при която през обятията му преминали 150 елитни холивудски красавици и някой от най-известните гей актьори.

Скоти Бауърс запазил половинвековно мълчание за сексуалните си преживявания в Холивуд, защото не искал да нарани достойнството на партньорите си. Но след като повечето от тях не били вече сред живите, бившият пехотинец решил да разкаже за тях.

Бауърс понастоящем живее в Холивуд и е щастливо женен от 27 години за втората си съпруга Лоис. През 1947 г. в холивудските гей среди вече се разчуло за красивия бензинджия и не след дълго при него се явил Рок Хъдсън и един от неговите любовници, които го поканили за тройка. Пристигнали с чисто новия шевролет купе на Хъдсън, с който той много се гордеел.

Бауърс уреждал с холивудски хомосексуални актьори и свои красиви приятели от морската пехота.

Така бензиностанцията му станала дискретно сборище, много по-безопасно от гей баровете, където по онези времена често нахлувала полицията. Бизнесът на Скоти бързо се разраснал и той предлагал, заедно с приятелите си, сексуални услуги на холивудския елит десетилетия преди скандално прочулата се мадам Хайди Флайс.

„Можехме да задоволим и най-изтънчените приумици на звездите, признава Бауърс, който сам преспал с около 150 актриси и старлетки.

Хетеро, гей, бисексуални, мъжки, женски, млади и стари – предлагахме всякакви партньори и всички оставаха доволни!", разказва Скоти пред "Ню Йорк таймс". Холивудският жребец спрял с оргиите едва когато дошла ерата на СПИН-а. "Бизнесът вече стана прекалено опасен и аз реших да се оттегля", признава Скоти.

Публикуването на мемоарите на Бауърс беше посрещнато с възторг от известния писател и драматург Гор Видал.

На своя сайт американският интелектуалец препоръча книгата на бившия пехотинец, като призна, че лично го познавал и читателите не трябва да се съмняват в автентичността на написаното.

Но не толкова възторжено посрещнат излизането на спомените на Бауръс близките на засегнатите знаменитости.

Когато погледне назад, известното жиголо не съжалява за това, което е правел. Все пак това е избор, нали така?

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове