Страхотен секс след 40 г.?

Страхотен секс след 40 г.? - картинка 1

Ето как ;)

Жените около и малко след 40-годишна възраст са преживели много емоции в любовен и сексуален аспект. Но това не означава, че трябва да приключат с вълнуващия секс.

Ето няколко съвета, които ще направят сексуалния ви живот много по-забавен и горещ на тази възраст:

Обичайте тялото си и не го крийте!

Независимо дали сте слаби и в добра физическа форма, годините неминуемо са оказали влияние върху тялото ви. Страхът, че той ще види целулита по дупето, когато ви сграбчи, или стриите по корема, или няколкото образували се с възрастта паласки, може да накара повечето жени да забравят за секс. Истината е, че когато сте голи с партньора си, всичко, което той вижда, е една гола жена, с която иска да прави секс, и не се интересува от малките несъвършенства по тялото ви. А и мъжете на тази възраст не са перфектни, но, както сами знаете, това не ви пречи да ги желаете. Ако познавате тялото си и харесвате как изглеждате, ще имате и много повече страстни мигове, в които мислите единствено и само за удоволствието от секса.

Лубрикантът - най-добър приятел на жената

След 40 г. може да се появи проблем с овлажняването, но това не трябва да ви притеснява - използвайте лубрикант, и знайте, че мъжете смятат смазката за забавна. В този етап от живота ви вие имате толкова богат любовен репертоар, с който можете да зашеметите партньора си, че такива дребни физиологични неудобства не би трябвало да ви тревожат изобщо. Често се забравя, че търпението, състраданието и чувството за хумор са най-действащите афродизиаци. Прилагайки ги, ще бъдете наистина гореща, макар и при наличието на спънки в секса. И не забравяйте, че мъжете също се притесняват. Те са склонни да се фокусират върху възможностите си да задоволят жената до себе. А зрялата жена е тази, която с осъзнатата си чувствителност и възбуда, може да помогне, напътствайки любимия как и къде да я докосне, за да й докара желания оргазъм.

Не бързайте със секса

За мъжа няма нищо нередно от лекото изчакване. Това е така, защото мъжете се фокусират върху ловуването и това продължава, докато не получат това, което искат, което в случая е горещ секс с една гореща жена. Улегналият партньор би искал, преди да си легне с вас, да знае дали сте достатъчно сексуална за него. Оставете го да разбере колко сте страстна и обичаща секса, дори и без веднага да сте спали с него. Той просто трябва да знае, че ви привлича и искате да прекарате някоя нощ в леглото му.

Източник: fakti.bg


/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове