Не всеки си пада по френски целувки, но ако попаднете на правилния човек, не изпускайте момента да се насладите. Ето и препоръките за по-голямо удоволствие:

Не атакувайте с език!

Важно е да стартирате с нормална целувка. Не тръгвайте директно с езика напред, защото това може да отблъсне другия. Целунете устните нежно, а след това малко по-настоятелно.

Разтворете устни!

В случай, че усетите порива на своя партньор, който си пада и изпитва кеф, можете леко да разтворите устните си. Повтаряме - леко! Вие се целувате, а не отхапвате от хамбургер.

Следва внимателното проучване

Просто докоснете устните на партньора си с език, или го прокарайте леко по тях. Това е най-важният момент! Ако той не се отдръпне, не се колебайте да продължите по същество. Ако, обаче, трепне и дръпне главата си назад, означава, че моментът за френски целувки не е сега.

Извадете го бавно!

Когато решите, че е време френската целувката да свърши, бавно извадете езика си и сложете подобаващ финал с обикновена, но топла целувка.

Снимка 294631

И, за да бъде всичко по учебник:

1. Дишайте през носа. Споделеният дъх е нещо много интимно, но по-добре да не рискувате с него.

2. Никога не подценявайте устната хигиена!

3. Използвайте тялото си. Целувката е нещо страхотно, но не бива да си стоите просто така, облегнати един на друг. Чувствайте се свободни да движите ръцете си, да галите и прегръщате половинката. По този начин френската целувка се превръща в едно цялостно изживяване.

4. Внимавайте със зъбите! Чукането на зъбите е супер притеснително, а може да предизвика и болка.

Снимка 294630

Източник: bTV

5. Сменяйте ритъма и ъгъла, а може и леко захапване да включите. Иначе ще стане скучно.

6. Бъдете елегантни. Идеята не е да нахлуете в устата на другия и да щурмувате. Точно обратното - колкото по-нежна, толкова по-хубава е френската целувка. Разбира се, не действайте и прекалено бавно. Внимавайте и със слюнката. Дискретно преглъщайте от време на време, защото не е приятно да "давите" езика на другия!

7. Затворете очите си. Това ще ви помогне по-силно да усетите емоцията. А и, ако другият отвори очи и види как се взирате в него, може да сметне, че не ви е приятно. Или пък да му стане странно. Това означава само едно - край на страстната френска целувка!

 

lifestyle.bg