Subaru лансира модел с осем места

Subaru лансира модел с осем места - картинка 1

Моделът Ascent е насочен към големите семейства

Subaru представи на автосалона в Лос Анджелис, който се откри тази седмица, новият си кросоувър, в който има до осем места. Моделът "Есент" (Ascent) е насочен към големите семейства, като предлага мултифункционалност и обширно вътрешно пространство, пише dnevnik.bg.

"Субару" лансира модел с осем места

Това е втори опит на "Субару" да пусне на пазара в САЩ класически SUV, след фиаското с "Трайбека". Моделът беше представен през 2005 година и се произвеждаше в завода в Индиана. След като за осем години бяха продадени едва 78 000 бройки, производството на модела беше спряно през 2014 година. "Трайбека" дори успя да грабне титлата най-слабо продаван SUV модел в САЩ за 2011 и 2012 година.

"Субару" лансира модел с осем места

"Есент" използва напълно нов 2.4 литров, 4 цилиндров, боксер бензинов двигател с турбо и директно впръскване, който има мощност 260 конски сили.

Данни за динамиката и разхода на гориво на дългия пет метра автомобил за момента няма. Ясно е обаче, че задвижването е на четирите колела.

"Субару" лансира модел с осем места


Добрите възможности извън пътя се гарантират от просвета от 22 сантиметра. "Субару Есент" ще се произвежда в САЩ, а началото на продажбите е насрочено за лятото на следващата година.

"Субару" лансира модел с осем места
/10

Facebook Коментари

Коментирай

Къде ще прекарате коледните празници?

У дома, със семейството.

45.16%

В някоя класическа коледна столица - Виена, Прага, Будапеща!

22.58%

Колкото по-далече, толкова по-добре!

17.74%

Където има сняг, какво е Коледа без снежинки!

14.52%

Блогове