Age limit

Съблазнявайте със стриптийз

Съблазнявайте със стриптийз - картинка 1

Кой мъж би отказал да му потанцуват?

Стриптийз... Нещо, което всички правим – е, освен ако буквално никога не сваляте дрехите си. За палавите танци обаче е важно едно, да се държите секси, пише „tialoto.bg”.

Като понятие от сексологията, сексът се разпада на стотици различни палави практики, пози, стонове, фетиши и какво ли още не. Но стриптийзът е нещо по-висше. В него изграждаме една сложна мрежа от възбуждащи техники, с които не само да предразположим партньора си, но и да го накараме да мечтае. Нека този жартиер да падне, сега!

Подгответе се предварително

Да пуснем известната песен на Джо Кокър и да разхвърляме дрехи не е стриптийз. Трябва да се подготвите предварително. В интерес на собствената ви безопасност е да знаете какво правите, докато танцувате еротичен танц. Трябва да знаете, че травмите са за цял живот.

Най-лесно се танцува във фланелка и шорти. Те, разбира се, не са предназначени за момента, в който ще съблазнявате мъжа си. Ще ги използваме само за тренировка (въпреки, че кой знае – фетиши всякакви).

Ако нямате приятел хореограф или танцьор, който да ви покаже стъпки, винаги можете да посетите YouTube, където е пълно с клипове, подготвени от вежливи професионалисти. Останалото е тренировка пред огледалото.

Не показвайте гърдите си

Или поне не веднага. Ясно е, че в характера на стриптийза е цялостното разсъбличане, но когато забавяте появата на така желаната гледка, вие вземате контрол над ситуацията и можете да манипулирате мъжа си, както искате. Пък и разголването с танц не е просто да си метнеш сутиена и да му го завреш под носа...

И още нещо – не е нужно да завършвате в детероден костюм. Важен е жестът, който правите към мъжа си. Потанцувайте му, разкопчайте копче, две. Свалете ризата. Дотук. Разпалете въображението му, нека поиска тялото ви... Всъщност на него би му доставило много по-голямо удоволствие сам да свали дрехите ви след танца. Нещо като да разопаковаш така желан подарък.

Контактът с очи е много важен

Трябва през цялото време да го гледате, не го изпускайте от поглед. В очите ви трябва да има увереност. Никой не би искал да гледа човека, когото обича, ако погледът му е изцъклен като на сърна пред разстрел...

Мислете си за това: колкото повече ви гледа в очите, толкова по-малко ще наблюдава грешките, които допускате, докато танцувате. Нали знаете, че когато ги погледнем по онзи специален начин... всичко останало е на заден план.

Пък и докато танцувате през очите си вие ще прехвърлите чувствата си в очите на вашия партньор. Този момент е много силен. Неговото сърце ще блъска. Цялото внимание ще бъде върху вас.

Не го правете пили

Една или две чаши добре, но повече – не. Просто няма да се получи.

Изберете дрехите си внимателно

Не ви съветваме да опитвате кожени панталони или с рокля с ивици по гърба, или каквато и да било друга. Най-удобни биха ви били пола и горнище, защото ще изпълнявате движенията си по-лесно, без опасност нещо да се сцепи. Можете да пробвате и с пуловер – той се сваля относително лесно през глава.

Но не го правете веднага

Както казахме, цялата идея на стриптийза е „гледай и не пипай“. Нещо като да видиш най-вкусната торта, да усещаш вкуса ѝ на небцето си и все пак да не можеш да я вкусиш.

Дистанцията е важна. Ако сте на педя от него или в скута му, няма да получите желания ефект.

Не се смейте

Това е нещото, което ще ви бъде трудно да направите, защото физиономията на стола ще бъде нещо в стил Мистър Бийн. Въпреки това е изключително важно да сдържите смеха си и да не сринете персонажа, който градите върху себе си. Персонаж на съблазнителка. Е, не че е страшно да се изкикотите, но с това ще изтриете направеното дотук.

Ако все пак това стане, можете да врътнете опашка и да отидете в спалнята. Почакайте секунда две, няма да останете сама.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове