Тайни от филми за възрастни

Тайни от филми за възрастни - картинка 1

Много актриси споделят пикантни подробности

Тайните на порно индустрията започват да излизат все по-често наяве, а благодарение на анонимната страна на интернет, много актриси могат да споделят тайните и пикантните клюки зад кадър.

Потребител на социалната мрежа Reddit e набрал смелост и е помолил порно звездите да споделят това, което зрителят може и никога да не разбере. И докато се надявал на чудо, защото много малко актриси четат Reddit, темата започнала да става твърде активна и отговорите на актриси се появявали.

Най-сериозно внимание е отделено на мъжете, които се снимат в гей порно, пише men.hotnews.bg.
Оказва се, че актьорите в 80% от случаите са хетеросексуални, но имат слаби ангели и трудно могат да устоят на паричните предложения.

Не е изненада, че жените често симулират оргазъм по време на снимките, но е изненада, когато актьорите споделят, че често могат да правят същото.

Калвин Дехейз (бивш продуцент) споделя, че се опитвал да намери двойки, които са достатъчно интимни, за да не се налага да преподава уроци по актьорско майсторство.

Жената получава до 2500 долара на сцена, докато мъжът едва докарва 500 долара на перформанс. По-голямата част от сцените се правят много рядко по сценарий и всичко е сериозно експериментиране.

Едночасов филм може да се заснеме за време между няколко дни и дори месец.
Причината е, че почти всяка сцена се записва с много паузи.

Ела Дарлинг (актриса) споделя, че актрисите много рядко се заразяват с различни болести, предавани по полов път. Тя обяснява, че трябва да си прави тест на всеки две седмици и няма право да го пропуска, ако иска да продължи да работи за определена компания. Всъщност обаче порно звездите са подложени на много по-нисък риск да се заразят с ХИВ, отколкото другите хора.

Нито една актриса не получава приходи след пускането на филма.

Всички получават еднократно заплащане за изпълнението си и след това продължават напред.

Порно звезда с ника Calithrowaway3 споделя, че най-често трябва да се снима с момичета, които са пристрастени към наркотиците, млади девойки, които най-често не са успели да завършат и се опитват да изкарат някакви пари за вкъщи.

Почти всички взимат наркотици и трябва да пазят този „безобиден“ навик в тайна пред обществото.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове