Тайни за по-добър секс

Тайни за по-добър секс - картинка 1

Сексът винаги може да е по-приятен, по-страстен, по-добър, по- по- ...

Говорили сме за правила и трикове, които правят интимното общуване по вълнуващо. Сега идва ред на тайните в леглото:

С превръзка на очите

Ако партньорът ви не е от най-разкрепостените, тогава завържете с нещо очите му. Според специалистите така той ще се отпусне и ще се наслади максимално на секса. Дори ще стане склонен към по-пикантни експерименти.

По време на цикъл

Не са много хората, които се осмеляват да го направят по време на месечното неразположение на жената. Но тогава наистина е най-хубаво. Има само две условия - не го правете в първите дни, защото тогава може да е болезнен. И винаги използвайте презерватив.

С по-възрастен партньор

Има теория, че всеки човек трябва да прави поне веднъж секс с партньор, който е от 7 до 15 години по-голям от него. Той е всеотдаен и знае как да доставя удоволствие. Освен че ще ви бъде страшно приятно, ще научите и още някое трикче. Опитът си е опит!

Анална стимулация

Въпреки, че при господата е малко по-сложно, защото трудно могат да се отпуснат и да се съгласят на подобно нещо, аналната стимулация трябва да се прави и при двата пола. Но пък точно там се намират много чувствителни нервни окончания, които засилват удоволствието. Само не настоявайте, ако партньорът не се съгласи. По-добре насочете усилията си да го предразположите към по-разкрепостен секс.

От ляво е най-хубаво

Когато целувате партньора, било то по-врата, гърдите или интимните места, винаги го правете от лявата му страна! Така сексуалното удоволствие се засилва многократно, пише beu.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове