Обикновено сексуалните желания на мъжете са една от тайните им. Ще надникнем малко в тези тайни мисли. Защото американски специалисти са направили доста интересно проучване сред 1000 хетеросексуални мъже.

Над 70% от господата си мечтаят за секс с азиатка или мулатка. Явно екзотичните красавици запалват повече искрици, отколкото предполагаме. Латиноамериканките също заемат достойно място в сексуалните мъжки желания - 54% с удоволствие биха правили секс с такава гореща жена.

Следва и друг интересен факт - групов секс! След тройка с две жени, мъжете биха пробвали и по-масови палави игри. Дори част от тях признали, че редовно ходят на подобни щури купони. Напоследък е актуален секс туризмът, за който едва ли някой би си признал. Но е факт.

И следващото сексуално желание, което имат почти всички мъже, е... еякулация по време на орална любов. Така, че момичета, не се мръщете при тази мисъл. Дори вашият човек никога да не ви го е намеквал, да знаете, че му се иска да свърши, ако не директно в устните и гърлото ви, то поне върху лицето или гърдите ви.

Сред тайните фетиши на мъжете е и да ви гледат как се пипате и възбуждате, защото това ги подлудява. Не, не става въпрос за обикновен стриптийз, а за еротично докосване, което и на вас ще ви донесе наслада.

И колкото и абсурдно да звучи, мъжете, дори някои жени, тайно мечтаят за "изнасилване". Разбира се, актът не трябва да е типичен, но да напомня маниера на насилника. Това се доближава до феновете на садо-мазо изпълненията в секса.