The New American: Ирина Бокова разчита на шпионите на „малкото КГБ“

The New American: Ирина Бокова разчита на шпионите на „малкото КГБ“ - картинка 1

"Дяволът не е само в детайлите – той се крие в цял куп мръсни афери"

Властите в България наскоро представиха официална комисия, която да помогне за избирането на българката Ирина Бокова за най-висшия пост в ООН, и се оказва, че дяволът не е само в детайлите – той се крие в цял куп мръсни афери, съобщава The New American, цитиран от Фокус.

Сред останалите опасения, официалната кампания е доминирана от известни комунистически агенти, работили за безскрупулната българска служба за сигурност, известна като „малкото КГБ“. Екипът дори е воден от известен бивш шпионин на подкрепяния от СССР режим.


Водеща медия определи Бокова като „водещ претендент“ за поста в ООН, но според източници това е скъпа ПиАр кампания.
Бившият базиран в Ню Йорк комунистически шпионин, ръководещ кампанията за избирането на Бокова в ООН Райко Райчев е описван от бруталните си ръководители в разсекретени документи на режима като „много добре подготвен идеологически“. Въпреки недоволството на оцелели от бруталностите на режима, за други седем членове на комисията за избора на Бокова в ООН има данни да са бивши шпиони на свирепата Държавна сигурност на комунистическия режим. Докато ООН става все по-влиятелна организация, последствията от новите разкрития трябва да алармират целия свят.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове