The New American: Ирина Бокова разчита на шпионите на „малкото КГБ“

The New American: Ирина Бокова разчита на шпионите на „малкото КГБ“ - картинка 1

"Дяволът не е само в детайлите – той се крие в цял куп мръсни афери"

Властите в България наскоро представиха официална комисия, която да помогне за избирането на българката Ирина Бокова за най-висшия пост в ООН, и се оказва, че дяволът не е само в детайлите – той се крие в цял куп мръсни афери, съобщава The New American, цитиран от Фокус.

Сред останалите опасения, официалната кампания е доминирана от известни комунистически агенти, работили за безскрупулната българска служба за сигурност, известна като „малкото КГБ“. Екипът дори е воден от известен бивш шпионин на подкрепяния от СССР режим.


Водеща медия определи Бокова като „водещ претендент“ за поста в ООН, но според източници това е скъпа ПиАр кампания.
Бившият базиран в Ню Йорк комунистически шпионин, ръководещ кампанията за избирането на Бокова в ООН Райко Райчев е описван от бруталните си ръководители в разсекретени документи на режима като „много добре подготвен идеологически“. Въпреки недоволството на оцелели от бруталностите на режима, за други седем членове на комисията за избора на Бокова в ООН има данни да са бивши шпиони на свирепата Държавна сигурност на комунистическия режим. Докато ООН става все по-влиятелна организация, последствията от новите разкрития трябва да алармират целия свят.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове