“The sex factor” – новото реалити, което създава звезди

“The sex factor” – новото реалити, което създава звезди - картинка 1

Звезди, но от тези палавите

Един от най-големите порно сайтове – Xhamster направи реалити предаване за нови порнозвезди. То се казва „The sex factor“ и със сигурност е по-интересно от „София ден и нощ“, „Истински истории“ и „Биг Брадът“ взети заедно, пишат от брато.бг

Все пак това е порно реалити шоу, в което участват 8 мъже и 8 жени, обединени около мечтата да станат звезди във филмите за възрастни. Освен това, победителите ще вземат и 1 млн. долара. В лицето на журито публиката може да срещне чок-чок иконите – Аса Акира, Лекси Бел, Тори Блек, Реми Лакроа и Кийран Лий. Всички те са ментори и съдии в шоуто.

Победителите ще бъдат двама – един мъж и една жена.

Първият епизод бе излъчен преди няколко дни и можеш да го гледаш ТУК. В него участниците трябваше да преминат през три етапа на първото състезание помежду си.

Първият бе почти наивен: избрани мъж и жена трябваше да се целуват страстно пред очите на журито и конкурентите си, като всеки трябваше да „надцелува“ другия и да провокира у зрителите повече сексуален интерес.

Вторият кръг беше с една идея по-вдървяващ: конкуриращата се двойка трябваше да застане очи в очи, след което да имитира фалшив оргазъм.

Третият кръг беше най-силния, брато. Състезанието бе триминутна надпревара със свирки. Нейната цел? Да го накара да свърши. Неговата? Да издържи 180-секундно фелацио без да го направи.

След края на трети кръг имаше гласуване и един от състезателите отпадна. Онова, което вкара истинска емоция в шоуто, бяха неговите искрени, детски сълзи, които проля, след като разбра, че няма да е новата порно звезда. И ние пускаме сълза.

Вече и ти си убеден, че такова реалити трябва на България, нали?

п.п. Новият епизод на “The sex factor” ще бъде публикуван в късните часове на четвъртък.

източник: brato.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове