Той се умори да работи, продаде къщата и започна да пътешества

Той се умори да работи, продаде къщата и започна да пътешества - картинка 1

Шейн Джордан осъзнава на 33-годишна възраст, че работи твърде много

Шейн Джордан осъзнава на 33-годишна възраст, че работи твърде много. Свободно време жителят на слънчевия Лос Анджелис няма, дори за да се полюбува на залеза. Той стига до това откровение, преди да реши да промени коренно живота си.

Джордан, който се нарича „бивш работохолик“, се уморил от стреса и депресията на работното място. Той бил собственик на среден по големина компютърен бизнес. Захвърля всичко и се отправя на пътешествие с малкия си ван Volkswagen Beetle 1964.

Класическия автомобил той купува през 2014 г. на онлайн аукцион. Сякаш този ван засява в съзнанието му идеята за бъдещата промяна.

В продължение на 2 години американецът търпеливо реставрира транспортното средство – боядисва го в нов цвят, променя интериора, ремонтира двигателя и т.н.

След това през януари 2016 г. продава къщата си, включително цялото имущество. Преселва се в автомобила.

Идеята за волното скитане се поддържа от неговата приятелка, която пътешества заедно с Шейн.

Те вече са били в северната част на САЩ, пропътували са Западното крайбрежие, отскочили са до Канада и Нова Шотландия. След това се отправили по пътя към Източното крайбрежие и са поспрели във Флорида.

Оттук нататък Шейн и Натали имат намерение да посетят Аржентина.„Животът на колела ни позволява да изследваме нови пространства тогава, когато решим. Сега имам време да поостана някъде и да усетя мястото“, казва бившият работохолик.

източник: profit.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове