Том Круз, не приличаш на себе си!

Том Круз, не приличаш на себе си! - картинка 1

Открийте разликите!

Феновете на актьора го обвиниха, че здраво е прекалил с ботокса

8/ Да, Том Круз наскоро навърши 53. И да, цял живот се е старал да изглежда прекрасно - такива са изискванията на професията му. Досега някак му се получаваше, въпреки слуховете за корекции по лицето и периодично злоупотребяване с ботокс.

Но вече не! На вчерашното връчване на наградите на Британската академия на театрално и филмово изкуство BAFTA'2016 Том Круз трябваше да обяви победителя в категория "Най-добър филм", но променената му външност за малко да открадне вниманието, полагащо се на Леонардо Ди Каприо, изпълняващ главната роля в "Завръщане".

Безмилостното осветление в залата разкри подпухнало лице, сякаш нажилено от пчели, застинала мимика и дълбоко хлътнали очи. Седящите наблизо фотографи на церемонията дори твърдят, че се е усмихвал с усилие, сякаш се старае да командва чуждо лице.

Коментарите в социалните мрежи са още по-жестоки. "Изглежда сякаш

току що се е върнал от невъзможна мисия да открадне всичкия ботокс на света",

пише жена в Twitter. "Прилича на хамстер в смокинг", твърди друга. "Присвоил си е чуждо лице или е сменил своето за възглавница", гласи трети духовит коментар. 
Разбира се, Том Круз никога не си е признавал каквито и да е корекции по лицето или тялото. Още през 2012 г. в "Плейбой" се появи статия, която искрено го подразни, тъй като авторът й твърдеше, че си е оперирал носа и слага ботокс на челото и около очите и устата. Тогава той категорично отсече, че не е правил нищо подобно и  никога не би!

Но явно е променил мнението си за чудесата на съвременната естетична медицина. Толкова го е променил, че чак е прекалил...

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове