Топ плажни дестинации в Европа

Топ плажни дестинации в Европа - картинка 1
Снимка: pixabay.com

Време е да планирате почивката

Всеки обича ваканциите на морето. Европа предлага фантастични плажове. От profit.bg предлагат да хвърлите поглед към 6 от тях.

La Concha в Сан Себастиан, Испания

Читателите на TripAdvisor наскоро гласуваха за своя любим плаж. Те посочиха La Concha и не е трудно да се обясни защо. Плажът е перфектен и изглежда вълнуващо. Гледката към Атлантика ви оставя без думи.

Въпреки че морето става студено през зимата, тук продължават да идват туристи и през декември. 

Playa La Caleta, Испания

Ако търсите плаж, който целогодишно се огрява от слънце, запознайте се с La Caleta. Тази част от страната се радва на 300 слънчеви дни.

Elafonissi Beach, Западен Крит

Този красив плаж е популярен с кристално прозрачната си вода. Относително отдалечено място е, затова се налага да повървите известно време пеша. Пясъкът е почти розов! Намира се върху малък остров, което прави преживяването омагьосващо.

Stiniva Beach, остров Вис, Хърватия

Заливът Св. Джордж е прекрасно място. Има поразително красиви скали, които превръщат ваканцията във вълнуващо време за снимки. Ще разполагате с доволно много дни, облени в слънце.

Водата обикновено е топла, но бъдете внимателни с подводните течения.

Caneiros, Португалия

Ако сте се запътили на лятна ваканция със семейството, предложението за днес е плажът Caneiros. Идеален е. Има по нещо за всяка възрастова група. Наблизо ще откриете пещери, които можете да изследвате с каяк или водно колело.

Guincho Beach Cascais, Португалия

Ако търсите нещо по-различно, вашето прекрасно лятно местенце се нарича плаж Guincho. Тук е сниман един от филмите за Бонд.

Отлична дестинация за сърфисти. През лятото има постоянен бриз, който прави горещината по-приемлива.

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове