Тя носи годежния си пръстен повече от година, без да знае! /ВИДЕО/

Тя носи годежния си пръстен повече от година, без да знае! /ВИДЕО/ - картинка 1

Вижте тази прекрасна история

Една нищо неподозираща жена носи годежен пръстен повече от година, без дори да го осъзнае.

Как е възможно това, ще попитате вие. Всичко започва, когато австралиецът Тери изработва за приятелката си Анна огърлица от борова гОра - дърво, родено в Тасмания – в чест на първата им годишнина.

Тя обаче крие неподозирана изненада, за която Анна не знае. Тери крие годежен пръстен в огърлицата, посочва HuffPost.

Година и половина Анна я носи почти всеки ден, без да знае, че в нея има нещо, да не говорим за годежен пръстен.

По време на пътуване до пещерата Smoo в Северна Шотландия през ноември 2016 г. Тери най-накрая е готов да постави въпроса и да разкрие голямата изненада.

"Аз избрах Smoo, защото това е мястото, което планираме за посетим още първия път, когато се срещнахме. Smoo идва от стара норвежка дума за "скривалище", така че мисля, че получавам допълнителни точки за това", казва Тери.

Точно преди предложението Тери иска на Анна огърлицата, като й казва, че ще й направи хубава снимка, закрепена върху някоя скала.

Тогава той грабва нож и отваря бижуто, за да разкрие съдържанието му.

Той казва на Анна: "О, забравих да ти върна огърлицата", изважда я от от джоба си, пада на едно коляно и я отваря, докато я моли да се омъжи за него.

"Тя стоеше там с този напълно объркан поглед на лицето си и когато най-сетне разбра какво се беше случило, после извика: "Да!" и се хвърли върху мен", казва той пред HuffPost.

"Всъщност й отне няколко минути, за да разбере, че пръстенът е бил в огърлицата през цялото време, откакто й я дадох", продължава той. Тогава Анна казва на годеника си: „Чакай, бил е там през цялото време? Можех да я изгубя, идиот такъв!“

Двойката спестява, за да си купи дом и се надява, че някой ден ще бъде домакин на сватбата си в своя собствена къща.

"Надяваме се да купим къща със земя, за да можем да направим сватбата вкъщи с нашите приятели и семейство, вместо да имаме гигантска бляскава сватба, която не е за нас“, казва Тери.

Вижте видео разказ на историята на Тери и Анна:

 

източник: profit.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове