Триковете на Джена Джеймисън

Ролите й във филми за възрастни са я направили мъдра

4/ Една от най-известните порноактриса в света разкри няколко техники, с които всяка дама може да бъде съвършена в леглото.

Страстни ласки преди секс

Според Джена Джеймисън любовната игра преди сексуалния контакт е много важна. Страстните ласки, освен че провокират по-силно желание, карат и двамата партньори напълно да се отпуснат преди секс.
Целувките и прегръдките действат много възбуждащо, а е и научно доказано, че любовната игра удължава сексуалния акт с 21 минути. Жените почти винаги се нуждаят от предварителна стимулация преди да правят секс. А за мъжете ласките правят секса страстен, бурен и с достатъчна продължителност.

Не сравнявайте настоящия с бившия

Най-известната актриса във филми за възрастни казва, че една от основните грешки на двойките, която им пречат за хубав секс, е сравняването на настоящата половинка в бившата. Естествено, всеки има минало, но то трябва да остане зад гърба ни – споделя порнозвездата.
Сравняването на половинките е доста безсмислено, тъй като хората са различни. Освен това от перспективата на сегашното може да идеализираме бившия си интимен партньор до степени, които реално той не покрива.
Затова трябва да се наслаждавате на сексуалните си контакти с настоящата си половинка, а не да ги сравнявате с миналото си, търсейки съвършенство, просто защото такова не съществува.

Комплименти

Джена Джеймисън казва, че редовните комплименти са ключът към всяка щастлива връзка. Ласкателствата от ежедневието трябва да бъдат пренасяни и между чаршафите, ако искате хубав секс. Според порноактрисата, ако правите редовно комплименти на своя интимен партньор, това ще го накара да се почувства по-уверен и смел в леглото.
Деймисън казва, че една жена редовно трябва да чува колко е красива и секси, за да паднат всичките й задръжки. Актрисата съветва, когато сте сами у дома с половинката си, да се разходите голи, за да се научите да заобичате както своето собствено тяло, така и това на партньора ви.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове