"Трябва да бъда в рая до 16:00 часа, убийте ме"

"Трябва да бъда в рая до 16:00 часа, убийте ме" - картинка 1

ISIS терорист моли да бъде убит, за да не закъснее за рая

След като бе заловен от кюрдските сили при опит за самоубийствен атентат в иракски град, терорист на ислямската държава помоли войниците да го убият веднага. Причината е, че той е сигурен, че в 16:00 часа има религиозна церемония насрочена специално за него, в небето.

Той и още 50-тима души трябвало да се самоубият, използвайки колани, тъй като било годишнина от честването на Isra и Mi’iraj. Последните му думи били "Всички ние трябва да сме в рая в 16:00 часа, убий ме".

Празникът бележи пътуването на пророкът Мохамед до Йерусалим и възнесението му на небето, за да получи инструкции от Аллах.

Мъж от кюрдските сили споделя, че един от терористите бил все още жив. "Сложих си ръката на гърдите му и открих, че все още диша ... Дори говореше. Неговият експлозив не се е взривил и единият му крак беше ранен от чужда експлозия. Той можеше да ходи, но все пак ми каза да го убия".

 

 

/40

Коментари 1

  • #1
    Ksenonin -

    Мамицата им малоумна ниско интелигентни маймуни, толкова ли няма кой да ги образова тия тъпанари бе щял да иде в рая ако се самоубие или умре в 16:00. Та кой ти ги предрече тия неща на врачка ли отиде, а тия от Европата още ги прегръщат подобни маймуни.

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове