Тръмп: Бил Клинтън е изнасилвалвач

Тръмп: Бил Клинтън е изнасилвалвач - картинка 1

По последни данни милиардерът води с 3% пред Хилъри

Евентуалният кандидат на републиканската партия Доналд Тръмп използва думата "изнасилване" в сряда вечерта, за да опише предполагаемо сексуално поведение от бившия президент Бил Клинтън, информира „Fox News”.

Той направи този коментар във връзка с обвиненията, отправени към него миналия уикенд, че имал грубо отношение към жените.

„Моето отношение към жените не е толкова интересно. Погледнете Бил Клинтън, какво прави с дамите“, каза с насмешка Тръмп.

През февруари Роджър Стоун – бивш съветник на Никсън, Рейгън и Тръмп публикува книга със заглавие „Войната на Клинтъните против жените“. В нея се говори именно за стотиците сексуални посегателства върху жени на Клинтън.

„Защо мислите излезе тази информация. Защото просто бившия президент на САЩ е изнасилвал жени.“

Твърденията за женкарството и извънбрачните връзки на Бил Клинтън го съпътстват почти през целия му политически живот. Най-известна става т.нар „Афера Люински“.

Историята започва през 1995 г., когато 21-годишната Моника Люински, току-що е завършила колежа „Люис и Кларк”, постъпва на работа в Белия дом като стажантка по време на първия мандат на Бил Клинтън. От този период датира и тяхната сексуална връзка. След като техните взаимоотношения започват да се охлаждат и Моника напуска Белия дом, за да работи в Пентагона, тя споделя със своята приятелка и колежка Линда Трип подробности за аферата си с президента. Трип записва телефонните им разговори и ги изважда наяве, когато разбира, че във връзка с казуса „Пола Джоунс”

Люински е подписала клетвена декларация, с която отрича всякакви взаимоотношения с Бил Клинтън.

Тръмп очевидно даде да се разбере, че през последните седмици възнамерява да направи сексуална история на Бил Клинтън ключов въпрос в кампанията си, описвайки го на митинги и в социалните медии като "най-лошия насилник на жени в историята на политиката".

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове