Тунел ще пази Путин от COVID-19

Тунел ще пази Путин от COVID-19 - картинка 1

През специален тунел за дезинфекция ще преминават всички посетители на руския президент Владимир Путин. В резиденцията му в Ново-Огарьово край Москва бе инсталирано специално съоръжение, което да предпазва от коронавируса, предаде РИА Новости. Всеки посетител преминава през „фина водна мъгла“, която покрива дрехите и откритите участъци от тялото с дезинфектант. Тунелът е разработен от руска компания, разположена в град Пенза. През април говорителят на президента Дмитрий Песков заяви, че всички, с които се среща държавният глава, се тестват за COIVD-19. По думите му Владимир Путин не е прекратил физическите срещи с хора, но ги е свел до минимум.

През специален тунел за дезинфекция ще преминават всички посетители на руския президент Владимир Путин.

В резиденцията му в Ново-Огарьово край Москва бе инсталирано специално съоръжение, което да предпазва от коронавируса, предаде РИА Новости.

Всеки посетител преминава през „фина водна мъгла“, която покрива дрехите и откритите участъци от тялото с дезинфектант.

Тунелът е разработен от руска компания, разположена в град Пенза.

През април говорителят на президента Дмитрий Песков заяви, че всички, с които се среща държавният глава, се тестват за COIVD-19. По думите му Владимир Путин не е прекратил физическите срещи с хора, но ги е свел до минимум.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове