Учениците в Англия изпращат голи снимки доброволно

Учениците в Англия изпращат голи снимки доброволно - картинка 1

Според 1300 учителя на острова, децата започват да злоупотребяват с мобилните технологии

Според 1300 учителя на острова, децата започват да злоупотребяват с мобилните технологии, да изпращат мръсни съобщения на приятели и дори да заснемат порно клипове. Повече от 1/3-та от училищния персонал е виждал поне едно клипче или снимка, изпратена от подрастващите.

Точно така, младите англичани вече успешно могат да се похвалят с това, че скоро могат да допринесат за промяната на закона за сексуален тормоз. До това решение ще се стигне, ако интернет изпълненията не започнат да намаляват. Статистиката показва, че децата тормозят своите съученици и съученички за подобни снимки и след това ги разпространяват в различните социални мрежи със скоростта на светлината. Някои от най-младите и провинили се са на възраст от 7-8 години. Разбира се, освен желанието за кариера като интернет звезда, учениците вече използват социалните мрежи, за да се подиграват на своите преподаватели, както и да създават фалшиви профили, за да пускат обяви, представяйки своите преподаватели като сексуални компаньони или компаньонки.

С тази информация бихме искали да поздравим всички, които се притесняват толкова, че голотата в интернет може да действа пагубно и деградиращо. За успокоение на нашите любими интернет тролове ще споделим, че посещенията ни от Англия са твърде малко, за да имаме някакво влияние. Родните педагози не са представили подобна статистика за училищата тук, но не можем да забравим порнографските клипове, които се продаваха от ученици на ученици!

Източник: мен.бг

/33

Коментари 1

  • #1
    Еха -

    Браво на младежите! :)

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове