Упи Голдбърг пуска продукти с марихуана

Упи Голдбърг пуска продукти с марихуана - картинка 1

Идеята е продуктите да облекчават крампи без дрогиращия ефект на тревата

Упи Голдбърг обяви, че пуска на пазара своя линия продукти с медицинска марихуана за облекчаване на менструални болки и мускулни схващания.

Идеята е продуктите да облекчават крампи без дрогиращия ефект на марихуаната.

Актрисата създава линията заедно с Мая Елизабет, управител на компания за медицинска марихуана.

Линията ще се състои от балсами, соли за вана и какао, като всички те ще съдържат марихуана за облекчаване на менструални болки.

60-годишната Голдбърг подчерта, че продуктите ще са идеални за жени, които не искат да се напушват или дрогират, за да облекчат болките си.

Повечето хора не могат да пушат марихуана и после да отидат на работа, а тези продукти може да си ги носиш в чантата. Може да сложиш от балсама върху корема или кръста си, докато си на работа, а вкъщи да влезеш във ваната или да си направиш чай, така продуктите ти позволяват да работиш през деня.

Самата Упи Голдбърг е признавала неведнъж, че използва марихуана срещу главоболие и крампи. Тя се обяви и в защита на легализирането на марихуаната.

Светът тотално полудя, но все пак да не забравяме, че и Упи бе в ролята на монахиня. А както вчера писахме, божиите сестри също си имат подобно хоби :)

/33

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове