Упи Голдбърг пуска продукти с марихуана

Упи Голдбърг пуска продукти с марихуана - картинка 1

Идеята е продуктите да облекчават крампи без дрогиращия ефект на тревата

Упи Голдбърг обяви, че пуска на пазара своя линия продукти с медицинска марихуана за облекчаване на менструални болки и мускулни схващания.

Идеята е продуктите да облекчават крампи без дрогиращия ефект на марихуаната.

Актрисата създава линията заедно с Мая Елизабет, управител на компания за медицинска марихуана.

Линията ще се състои от балсами, соли за вана и какао, като всички те ще съдържат марихуана за облекчаване на менструални болки.

60-годишната Голдбърг подчерта, че продуктите ще са идеални за жени, които не искат да се напушват или дрогират, за да облекчат болките си.

Повечето хора не могат да пушат марихуана и после да отидат на работа, а тези продукти може да си ги носиш в чантата. Може да сложиш от балсама върху корема или кръста си, докато си на работа, а вкъщи да влезеш във ваната или да си направиш чай, така продуктите ти позволяват да работиш през деня.

Самата Упи Голдбърг е признавала неведнъж, че използва марихуана срещу главоболие и крампи. Тя се обяви и в защита на легализирането на марихуаната.

Светът тотално полудя, но все пак да не забравяме, че и Упи бе в ролята на монахиня. А както вчера писахме, божиите сестри също си имат подобно хоби :)

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове