Урок по бебешка фотография .. как да устоим?!

Урок по бебешка фотография .. как да устоим?! - картинка 1

Хващайте телефоните, фотоапаратите, таблетите, всичко и започвайте да щракате, мами!

Фотографията за нас е изкуство, което на първо четене на някои им се струва „лесна работа“. Но не е! Обичаме да отдаваме специално внимание на фотографията, дори когато правим любителски снимки, запечатващи скъпи моменти.

В днешно време много хора разчитат на модерните и добри фотоапарати, които от само себе си да направят блестяща снимка. Но те забравят да влагат онази дребна магия, която ще направи снимката не само добра, но и специална! Много от бъдещите майки често си задават въпроса по какъв начин да снимат бебето си, като тези невинни същества не застават на едно място за дълго време, не знаят как да позират и докато се нагласи камерата, кадърът вече е изчезнал.

Детската снимка е може би един от най-трудните жанрове във фотографията и изисква много търпение и желание.

 Скъпи мами, ето и няколко съвета как да направите най-запомнящите се снимки на вашите малчовци.

Съвет #1

Използвайте бебешката кошара, особено ако бебето ви е на възраст, в която обича да дърпа одеалцето или дрехите по себе си. Със сигурност ще попаднете на хубави кадри, които включват сладки муцунки и физеономии.

Съвет #2

Снимка отгоре Това е лесен начин да направите страхотни снимки. Освен това е и удобна позиция за снимане за по дълго време. Ако имате шарен килим или под у дома, сложете върху него бяло одеало, за по-изчистен заден фон.

Не забравяйте, че не винаги е нужно лицето на бебето/детето ви да се вижда. Малките краче и ръчички са също достатъчно трогателни и сладки, за да бъдат запечатани от вас. Съвет #3 Използвайте техните любими играчки, с които да се занимават и играят.

Съвет #3

Използвайте техните любими играчки, с които да се занимават и играят.

Съвет #4

Спонтанните снимки в повечето случаи са най-хубави. Трудно е да уловите невинно движение или усмивка на мъничето ви, затова бъдете в готовност по всяко едно време.

Съвет #5

Забавлявайте се заедно с тях! Снимайте вашето съкровище докато си играете с него, катерейки се на стола или масата, въргаляйки се на пода или гледайки през прозореца. Нека не забравяме, че във всеки от нас живее едно лъчезарно и любознателно дете.

Съвет #6

Според нас има и друг начин да изловите малкото си човече в сладка поза - докато си играе, запленено от цветните, развиващи детската активност играчки за гимнастика. Играчка, с променящи се светлини, звуци и музика, над 12 занимания и играчки за откриване, възхитителните животни играчки и трите нива на игра "порасни с мен" забавляват от новороденото до малкото дете! Докато то се потапя в този приказен свят, вие можете да запечатвате незабравими спомени.

Източник: woman.hotnews.bg

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове