В кой ден и час е най-доброто време за секс?

В кой ден и час е най-доброто време за секс? - картинка 1

Да си знаете

Предпочитаното време за секс за поданиците на Нейно Величество е в неделя в 9 часа сутринта, а най-малко вероятното - в 9 часа във вторник, съобщава в. "Дейли мейл".

Таблоидът цитира проучване на онлайн компания за доставка на здравни и козметични продукти. В изследването участвали 2000 пълноблетни граждани на Великобратиния.В списъка на предпочитанията на второ място се класират часовете 11:30 сутринта и 22:30 и 23:30 в събота. На трета позиция се озова петъкът, като любимият час е 22:30.

Най-голямо желание за секс британците изпитват през летните месеци със 66 процента от предпочитанията . Следват зимата /16 процента/,лятото /14 процента/ и есента /4 процента/.

Шейсет процента от запитаните потвърдили, че алкохолът не бил по никакъв начин намесен в желанието им за секс. Само 22 процента от двойките доверили, че надигали усилено чашката преди секс. Най-честите неща, които британците вършели, преди да се отдадат на любовни ласки, били романтичната трапеза, гледане на интересен филм, задушевни разговори, посещение на кръчма и излизане с приятели.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове