Вагони само за жени и деца в Германия?

Вагони само за жени и деца в Германия? - картинка 1

Защо?

Помните ли новогодишните посегателства върху жените  в германския град Кьолн? Е, няма как да се забравят хилядите сексуални „намеци“ от страна на бежанците. Нападения имаше в четири града – Северен Рейн - вестфалия, Дюселдорф, Дортмунд и Билефелд. 

Броят на регистрираните жертви бе 1216.

Припомнеме само, че германски прокурори предявиха първо обвинение срещу мъж, участвал в масовите сексуални нападения срещу жени по време на новогодишните празненства в Кьолн. 26-годишният мъж, за когото се казва само, че е алжирец

От тази случка се отключиха много въпроси свързани с бежанците. Дори имаше и протести. И днес Германия продължава да взима мерки срещу имигрантите.

Новината от вчера е следната: Немски ж.п превозвач пуска вагони, предназначени само за жени с деца, за да се чувстват сигурни. От компанията завяват, че вагонът за жените ще бъде максимално близо до ватмана. Това също не е случайно, а с цел по-голяма безопасност и спокойствие, уточняват те.

Въпреки това от компанията отрекоха, че това разделение е свързано със сексуалните посегателства в Кьолн.

Виждате ли как една от най-либералните държави в ЕС, която с две ръце подкрепяше приемането на бежанците, лека, по-лека започна да затяга коланите. Свидетели сме на една коренно противоположна политика. На германците не им се иска бежанците да увеличават броя си. Обществените нагласи, въпреки водената политика на Меркел, не са добри по отношение на имигрантите.

Преди около месец се проведоха местните избори в Германия, където партията на Меркел претърпя сериозни загуби на места. Основната причина за това, според анализатори, беше политиката й спрямо мигрантите.

Да припонмим, че партията получи малко гласове именно в градовете, където станаха сексуалните посегателства върху жени.

И със спирането на Балканския маршрут все по-малко мигранти влизат в Германия, сочат статистическите данни. . Между 18 и 23 март федералната полиция е заловила 808 бежанци, което прави средно по 135 души на ден. Полицията е отчела в доклада си, че от началото на годината до тази сряда в Германия са пристигнали 109 хиляди души 

Всичко е навързано, драги ми читателю…  Германците, като че ли, вече не искат толкова либерална политика спрямо бежанците. 

/34

Коментари 1

  • #1
    Христо Бръмбаров -

    Сега германците трябва да изберат: дали искат свободно волеизявление или - учени 70 години след WW2, че са лоши - да наведат глави и да търпят.

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове