Васил Божков: С Шиши ще се разправям лично

Васил Божков: С Шиши ще се разправям лично - картинка 1

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски, обяви обвиняемият бизнесмен

"Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски." 

"С Шиши ще се разправям лично."

Това написа в своята страница във фейсбук бизнесменът Васил Божков, който се укрива в Дубай и срещу когото са повдигнати 18 обвинения.

Визирайки конфискуваната му частна колекция от културни ценности, Божков посочва, че инструментът на "разграбването" й е прокуратурата. А самият грабеж се координирал от "човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински".  

 

Ето и какво написа Божков:

"Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски. Инструментът, както обичайно, е прокуратурата. Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински. Той се разпорежда с действията на прокуратурата и с полуграмотните чиновници, участващи в разграбването.
На всеки от участвалите в разграбването държавни служители ще бъде потърсена персонална съдебна отговорност. Иван Мирински също ще отговаря за действията си пред закона.
С Шиши ще се разправям лично."

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Блогове