А какво ще кажете за веган играчка с лика на емотикон?

А какво ще кажете за веган играчка с лика на емотикон? - картинка 1

Сигурни сме, че и обикновените хора биха могли да му се зарадват, но производителите продължават да твърдят, че е само за вегани

В света на емотиконките има място за абсолютно всякакви ситуации и случки. Последното, което бихте очаквали от интернет индустрията е да предложи секс играчка с лика на подобна икона.

Спомняте ли си патладжана, който много малко хора са използвали? Вече е вибратор! Чудото носи краткото име "Emojibator" и ще направи всяка веганка щастлива. Произведено във Филаделфия, това е единственият продукт, който може да бъде докоснат извън телефонната реалност. 

Сигурни сме, че и обикновените хора биха могли да му се зарадват, но производителите продължават да твърдят, че е само за вегани. Освен това е най-добрият начин за набавянето на витамин "D". Почитателите на Pokemon Go също няма да останат разочаровани, защото компанията се е фокусирала върху разработката на вибратор с формата на друга персона от играта. И двата продукта могат да бъдат открити в интернет. Очевидно е възможно веганите да изпитат задоволство и от употребата на една друга секс играчка. 

Източник: men.bg

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове