/ВИДЕО/ "Аполо 8" заснема извънземни на Луната?

/ВИДЕО/ "Аполо 8" заснема извънземни на Луната? - картинка 1

Аполо 8 е известен с това, че за първи път хората стъпват Луната

Аполо 8 вероятно се е натъкнал на извънземен космически кораб, когато за първи път се приземи на Луната. Публикувани наскоро снимки предизвикаха дебат, свързан с пътуването Аполо 8 към Луната. Аполо 8 е известен с това, че за първи път хората стъпват Луната, но снимки показват, този екипаж може би, не е бил сам там.

Мисията се състоя през декември на 1968 г. Дълга част от филм заснет от борда на кораба,

документира голям триъгълен обект разположен върху или над лунната повърхност. Това е триизмерна форма, която има собствена сянка. Би могло, да е неидентифициран летящ обект (НЛО).

Това е единственият оцелял хронологичен филм от мисията, който показва този обект. Ясно се вижда черно-бяло изображение, заснето с 70 mm камера. Тайлър Глокнер работи за канала Secure Team YouTube, и той е получил тази снимка от анонимен източник. Той посочва, че снимката показва нещо доста голямо, което се появява над или върху Луната.

Глокнер разглежда редица лунни атласи, но не открива изображението от филма.

В кадър N 2908 от филма се появява масивна триъгълна форма, която се вижда върху Луната. Изображението не се появява в нито един от другите фими от мисията. Само в този фим се появява в един-единствен кадър след което изчезва внезапно. Глокнер потвърждава, че прилича на триизмерен обект със сянка. Поради това смята, че "нещото" се е появило за кратко на Луната.

Има и други изображения, които претендират да представят доказателства в подкрепа,

че има извънземен живот. Глокнер смята, че този конкретен образ не е плод на манипулация и монтаж. Той каза: "Това е филм. Това е някакъв образ артефакт, не е толкова лесно да се манипулира, както при дииталните технологии. Манипулацията върху желатинова лента винаги оставя следи". Според него е невъзможно това да е дефект на лентата или грешка при проявяването на филма.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове