/ВИДЕО/ Да си ветеринарен лекар не бе ли призвание?

/ВИДЕО/ Да си ветеринарен лекар не бе ли призвание? - картинка 1

Представяте ли си как малтретират кучето Ви във ветеринарен кабинет?

Утрото бе приятно, навън тихо и кротко валеше дъжд, кучето ми похъркваше сладко до мен. Отворих социалните мрежи, по навик. Започнах да проверявам какво съм пропуснал и нещо отвратително прикова погледа ми. Да, нещо пропито с мерзост и  неприемливо отношение към куче.

Всекидневно срещам агресия върху животни, гнусно насилие над беззащитни животни, но този случай бе различен. Ветеринарни лекари налагаха куче, куче върху масата за преглед. Изгледах няколко пъти въпросното клипче. Исках да съм сигурен,че това, което виждам е истина. Превъртах кадрите. Картината не се промени.

 

Първо удар по главата на кучето.

После последва изхвърляне от масата. Буквално кучето прелетя от масата на земята, благодарение на тези съвестни лекари. 

Това ли е отношението на тези доктори? Питам аз.

За това ли взимат крупни суми за прегледи и лечение?

Къде им е етиката? Къде им е съвестното отношение?

Скъпи стопани, единственото, което мога да Ви посъветвам е да не правите никакъв компромис  с избора на ветеринарни лекари!

След хвърлянето от масата животинката е със счупен крак, представяте ли си?

Непрофесионализъм или чиста форма кретения?

Да си ветеринарен лекар не бе ли призвание?

 

 

/33

Коментари 14

 • #14
  ! -

  щом всички са "гнусни лъжци", как си обяснявате кадрите? Монтаж или какво? Или просто имате нужда от посещение при очен лекар? Браво, подобни постъпки трябва да се показват! Къде са всички медии сега, къде са Господари на ефира?

 • #13
  ekdterina -

  Гнусни лъжци от повече от 10 г водя кучетата си при тях няма по добра клиника и специалисти и ветеринари

 • #12
  ekdterina -

  Гнусни лъжци от повече от 10 г водя кучетата си при тях няма по добра клиника и специалисти и ветеринари

 • #11
  ... -

  Анон, Като сте оставали недоволни всеки път в тази клиника, Защо продължавате да бъдете клиенти ????

 • #10
  Ви -

  За мен пък е недупостимо да подлагаш кучето си системно на упойки, защото не искаш косми вкъщи и си достатъчно мързелив да го разресваш ежедневно, но естествено на това не се обръща внимание. Във ветеринарните клиники звероукротители няма и никой не е длъжен да укротява хапещото ти куче(това е дълг на стопанина!) .Тези доктори са лекували, спасявали стотици животни и продължават да лекуват и спасяват животи всеки божи час,но естествено простотията човешка знае само да бълва тъпотии.

 • #9
  JimmyWolf -

  Не съм от Пловдив, но поведенеието на въпросната трълта е недопустимо! Тя работи с животни, които по съвсвем обясними причини, както повечето мъже не обичат да ги бодат, прегледждат, не понасят миризмата на болници! Не само, че не може да си позволява да удря кучето при опит да я ухапе, а е длъжна, да го успокои, да му даде време да приеме манипулациите спокойно! Ако това е невъзможно, ще му сложи намордник. Второ, нито се опита да я ухапе, нито се опита да скочи, пачата тлъста буквално си го хвърли на пода! Може да мине през моя кабинет, не ветеринарен, в друга сфера е!

 • #8
  анон -

  Колкото пъти сме били клиенти на тази клиника, толкова пъти сме оставали недоволни

 • #7
  Ви -

  Не,аман от хора като вас,които знаят само да плюят без да знаят истината!И аз заставам с две ръце зад лекарите в Провет!

 • #6
  ... -

  Да ви имам и отличното обслужване! Не ви ли е срам да защитавате подобни постъпки?

 • #5
  до 3 -

  Аз не виждам никъде лъжа, видеата изгледахте ли? Или сте поредното същество толериращо насилие?? Аман от такива хора като вас!

 • #4
  Таня Бурова -

  Клиент съм на Провет в Тракия и на Порто_Лагос в Пловдив....заставам с две ръце зад лекарите и обслужващият персонал там..невероятни специалисти и отлично обслужване...

 • #3
  Ви -

  Аман от лъжи и глупави коментари от хора,които вярват на всеки кретен решил да дрънка простотиите си.Аз съм клиент на тази клиника от 10 години и мога категорично да заявя,че отношението към животните е безупречно.Докторката,която се опитвате да хулите така безочливо е абсолютен професионалис и няма грам агресия в нея,нито към животни,нито към хора.Ако това е "налагане"значи или сте слепи или не сте виждали налагане на куче.Спрете с тези глупости,защото вече сте смешни!

 • #2
  анонимен -

  Пуснете в Господари на ефира!!!

 • #1
  анонимен -

  аз ако видя така да се отнасят с кучето ми не мисля че тези ще бъдат лекари повече след това видео

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове