/ВИДЕО/ Discovery Channel: Филм за България на 3-ти март

/ВИДЕО/  Discovery Channel: Филм за България на 3-ти март - картинка 1

Красотите на българската природа, показани в последния епизод на "Кралете на дивото зове"

5/Трети март наближава. Националният празник на България тази година ще бъде отбелязан и от най-голeмия телевизионен канал, който излъчва документални и научно-популярни филми Discovery Channel. Прoдуцентите и сценаристите на поредицата „Кралете на дивото зове“ са избрали страната ни, като дестинация за последния епизод.

Преди няколко дни приключиха и снимките, които са направени в Родопите.

Д жош Джеймс и Мат Тебът минават през Мексико, Малайзия, Борнео, Финландия, а накрая се озовават в Родопите. И трябва да оцеляват седмица с това, което намерят, а и да спят на открито, пише "24 часа". Мястото на снимките е около Девин.

"Очакваме много от страната ви. Никъде досега не е било толкова хубаво", споделят двамата.

Самият факт, че ще снимат филм за нас, не Ви ли кара да се гордеете? И то не която и да е телевизия, а именно Discovery Chanel. Но да поразкажем още малко са самото предаване, което всъщност е едно от най-гледаните предавания на телевизията.

Поредицата „Кралете на дивото", с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят

пет странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.

Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се - какъв е вкусът му.

Знаете ли, в България има много красиви и „диви“ кътчета, които трябва да опознаем тепърва. И този избор на предаването да снима филма си в Родопите говори, че и света иска да опознае българската природа. Как да оцелеем в дивата природа на Родопите?

Чудно звучи, нали?

Само да кажем, че Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Е, как да не се гордеем с българското. То си е цяло приключение „да оцелееш в България“(не става въпрос от гледна точка на пенсиите и минималната работна заплата, де). Дано да има все повече световни предавания за българската природа. Поне това ни остана, нали?

П.С. Гледайте предаването „Кралете на дивото зове“ на 3-ти март от 22:00 часа по Discovery Channel!

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове