/ВИДЕО/ Добре дошли в държавата на мутрите

За законът на приматите и бруталната агресия

4/ Скъпи читатели, добре дошли в лудницата, в касапницата, в пълната джунгла. Достатъчно ли се нагледахте на безчинства, побоища и зрелища. Тръпнете ли в очакване на поредното стълкновение. Обичате ли смъртта? Радвате ли се, когато вадите смартфоните си, за да снимате?

 

Добре дошли в 90-те. Не сме мръднали и грам. Загнездили сме се. Няма измъкване.

Не бягайте, ще Ви пребият дори да стоите кротко в автомобила си.

Политиците се оплакват, че получават заплахи за безценните си животи. Куршуми. Писма. Активизиране на Трифонов. Мутренски прояви. Разстрели. Пребити журналисти.

Кажете ми честно, чувствате ли се сигурни, че ще оцелеете? Харесва ли Ви всекидневния терор.

Побоят на Околовръстното шосе в София е поредният пример за пълната анархия в България. Обичате ли тази анархия? Законът на приматите е единственият, който се спазва в  тази страна. Засича те кола, в отговор натискаш клаксона, за да избегнеш инцидент. Какво получаваш в замяна? Група батки решили да те смажат от бой, да ти избият зъбите, вероятно и да те пребият до смърт. Какво се случи с Тодор от Враца. Забравихте ли? Припомнете си.

Българите обожават подобни сцени. Нека са щастливи, че не им се е случило на тях. Мутрите определят какво да пишеш, какво да говориш, как да действаш. Никъде не е безопасно. Не сте застраховани.

Металните палки вилнеят на улицата, в домовете Ви. Препречват Ви пътя. Носят пистолети. Бият жени.

Интригуващо е, че ако нямаше подобни видео и хиляди хора не го бяха разпространили в социалните мрежи, прокуратурата едва ли щеше да предприеме толкова бързо каквито и да било действия. Чакаме пак да им платят. Парите са всичко.

Ивайло Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата, стои зад побоя. Бронирани автомобили. Истинска животинска война. Мутренски сцени. Очевидно тези изроди смятат, че боят е универсално решение за всяко нещо.

Не бива да го приемате за нормално. Нали се водим мислещи и способни хора. Какво се случва? Опасност дебне. За подобни същества животът не струва абсолютно нищо.

Ако имаш мускули, метална палка или пистолет, автоматично ставаш бог.

Разпореждаш се с човешкия живот. Ако не ти изнася го елиминираш. Спокойно се измъкваш безнаказано.

Война на всеки срещу всеки. Конфликти в естествено състояние на човека. Съперничество, неувереност и власт. Уж всеки човек трябва да се стреми към мир. В естественото състояние, в което очевидно пребиваваме, мутрите имат право на всичко, дори и на тялото и трупа на друг. Орангутанските им правила са над Вас.

България се подчинява на мутрите. Наблюдаваме постоянен сблъсък . Разум няма. Гражданско състояние няма, само първобитно. Тези хора не са се отказали от естествените си права, бият и трепят на ред.

Властта е съсредоточена не в държавните органи, а в ръцете на чудовищата.

Трудно ще се противопоставите на злодеите. Те са недосегаеми, абсолютен суверен. За „простолюдието“ остава само да се подчинява и да се моли да не го убият.

Тихомълком гражданите са признали това управление. Мутрите облечени във върховната власт не могат да бъдат наказани. Парите играят.

Не сме свободни. За съжаление в скоро време няма и да бъдем. Страхът и свободата са несъвместими понятия. Разпад на държавата. Старите правила на нов глас.

Истинска красота. Българска идилия. За това ли мечтаете, това ли осмисля битието Ви?

Разярени примати. Насилие. Кръв. Смърт.

Самодостатъчни сме си, за да се избием.

Мутрите вярват, че са мъже. Силни са на бой, но са слаби мозъчно. Вероятно налагат по същия начин жените си, децата и родителите.

Ние ще продължим да търпим и да се „наслаждаваме“ на поредните гнусни кадри. Беззаконието царува. Добре дошли в 90-те!

Коронясайте мутрите и оставете животите си в техните ръце!

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове