/ВИДЕО/ Дрон ни разходи над Зона 51

/ВИДЕО/ Дрон ни разходи над Зона 51 - картинка 1

Най-секретното място на Земята

7/ Зона 51 в САЩ се смята за една от най-секретните американски бази. В нея не влизат случайни хора и е почти невъзможно да видите какво се случва. Благодарение на Ханс Фолкнър и неговият дрон, широката публика може да види възможно най-близките кадри до базата, след като направил една обиколка в околностите, за да запише всичко с видео камера, пише men.bg

Зона 51 е известна като родното място на стелт технологията, както и на първия U2 шпионски самолет, Blackbird SR71 и F117 са родени също там.

През последните няколко десетилетия се отричаше дори съществуването на базата, но през 2013 година се вадят документи, които доказват, че пустинята в Невада пази своите тайни. Други слухове се пускат още през 80-те години на миналия век, когато Боб Лазар споделя, че в базата се опитват да използват извънземни технологии, които биха могли да се използват и за бойни самолети. Американските власти позволяват на хората да се доближават максимално на цели 26 мили до базата и именно от там е полетял дронът.

Фокнър споделя, че през цялото време е бил следен от бели камиони, но всички изчезнали, когато се опитал да ги заснеме с камерата си. 

/30

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове