/ВИДЕО/ Дъщерята на Туньо разплака социалните мрежи

/ВИДЕО/ Дъщерята на Туньо разплака социалните мрежи - картинка 1

Трифон Иванов в офиса с трофеите си

Снимка: sportal.bg

Сърцераздирателно послание на Галина във Фейсбук

Сърцераздирателно послание във Фейсбук на дъщерята на наскоро починалата българска футболна легенда Трифон Иванов привлече вниманието на потребителите. В своето послание тя разкрива за липсата на трофеите от колекцията на легендата спечелени по време на славната му кариера. Липсата на ценните вещи е установена броени дни след панихидата на Туньо.

Дойдохме си в България, за да изпратим тати... Събра ни за втори път всичките... Близки и далечни....тъгуващи, продаващи, жалеещи, вярващи и повярвали си! Сега си тръгваме, за да бележим началото...скоро ще приложим наученото...Ще ви ксерокопираме преживяното и ще ви предоставим нашата справка!!!

Две седмици ми отне, за да разбера, че няма НИЩО случайно... Че съвпаденията са нечие оръжие... разбрах значението на израза "конфликт на интерес"!... Почуках на МНОГО врати. Някои се отвориха...на други им беше наредено да се заключат... Звънях на много "познати"... Получих обратно обаждане от цели трима. Минах през институциите. Селски, местни, градски. Всичките под една команда! Видях лицето на двуличието... Разбрах, че дори малките рибки искат да кълват на големи банкноти... И чух 100 версии на "един обикновен 13 февруари".... "Юристи" разпечатват... и заверяват...такива нелепи схеми, чиито намерения дори синът ми може да "разчете"... "Адвокати" защитават нечовешки лъжи...а законите са ПОСЛЕДНОТО нещо, което може да се защити... Разбрах за съотношението 7000:20... погребение към 40 дни...сравних колко средства отделяме за нещата приживе и какво се случва, когато починеш! Сега си тръгваме... Багажник пълен с куфари и глави препълнени с въпросителни... Няколко тежки обиди... Безброй болезнени случки и КАТЕГОРИЧНАТА заявка, че НИЕ ще стигнем до ИСТИНАТА.... Каквото и да НИ струва!

И ти, който четеш това... и ЗНАЕШ, че си част от всичката тази помия... приеми моите най-дълбоки съболезнования... за това, че някъде по пътя загуби (или по-скоро продаде) единственото безценно нещо - душата си!

168chasa.bg
Снимка: 168chasa.bg

"Здравей, тате. Днес ходих до офиса за втори път от 13.02. Нямаше те. Табелката с името ти на вратата стои, мебелите стоят... Турското кафе, което не успя да отвориш, и то е там. Столът, на който "мунчо" толкова обичаше да се върти, когато те изненадвахме за работа. Дрехите за децата от дома. Хладилникът също е пълен, часовникът не е спрял. Дори още май ми мирише на теб. Всички колеги, както ги наричаше, бяха там. Всички ми помогнаха и успокояваха.

Днес в офиса ти, тате, забеляза ли? Нещо липсваше. Нямаше ги купите ти, нямаше ги флагчетата от мачовете, на които си играл. Всичко е "обрано". Днес в офиса ти, тате, два дни след като те изпратихме. Всичко вече е прибрано, някой е дошъл и го е взел.

Днес те моля да ме извиниш, че не можах да реагирам достатъчно бързо. Нито за апартамента, нито за джипа, нито за купите ти.

Веднага след това поех и за последен път към къщата. Твоята, вашата, тяхната.. незнам чия. Там, където те оставих за последно. Там, откъдето те изпратихме. Спокойно, тате, "посрещнаха ме". Няма да ме "оставят" я. Естествено за всичко е погрижено, всичко е "уредено". Разбрах какво е станало. Разбрах, че от днес нататък за всичко твое, за всичко свързано с теб, трябва да се обърна към "адвокатката ти". Ако искам да отида вкъщи, трябва да звънна на "адвокатката", която е "упълномощена да те представлява" или по-скоро човекът, който държи всичко твое, всичко наше. Адвокат имаш нает. Адвокат, който да те защитава – пред мен и Марина (голямата му  дъщеря)?!

Взех визитка и дойдох при теб. Стоях, мълчах, плаках... малките в колата. Трябваше да тръгвам.

Сега пиша тук. Пиша, защото въздухът не ми стига. Пиша, за да изкрещя и да ме чуе целият свят: Моля те, тате, от този ден нататък само бъди до мен!".

/36

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове