/ВИДЕО/ Г-жо Бъчварова, на гости на Третата планета ли сте?

Или приемаме обирите и убийствата за нещо нормално?

4/ През изминалите дни станахме отново свидетели на непоносима агресия. Убийства, обири, сгазени  хора, побойща. И някак се питам в коя година живеем, къде съм попаднал? Защо продължават да се случват такива безчинства. Защо никой не си върши работата? Защо, г-жо министър, заявявате гордо, че престъпността е намаляла? С какво основание го казвате? Доказателства за това нещо има ли или е по-удобно да си правите нескопосан пиар върху потрошените физиономии на хората?

Как си обяснявате всички инциденти?

Вчера в китната ни столица се състоя пореден въоръжен обир. Седмица, след като бандити, не с друго, а с калашници, обраха  400хил. лв. от инкасо екип в мола, обирите се оказаха доходоносна работа и продължават с пълна пара. Припомням, че двама крадци нахлуха вчера в супермаркет на Околовръстния път в София. Нападението стана около  22 ч. И двамата са били добре маскирани и разбира се запасени с оръжия. Каква изненада..

Г-жо Бъчварова, Вие в някаква паралелна вселена ли живеете?

По-лесно ли е да гледате света с розови, замъглени очила? Какво виждате? Само усмихнати и щастливи хора ли? Ако пребивавате в друга реалност, вземете и нас. И на нас ни омръзна да се страхуваме, че във всеки един момент може някой побъркан да ни избие семействата и децата. Отведете ни в тази далечна галактика.

Държим да се повозим и на Вашето летящо килимче.

Въоръжени грабежи през ден, мутри, биещи хора посред бях ден на оживен път, уроди ограбват и пребиват до смърт възрастни  хора в собствените им домове и т.н. А Вие си обяснявайте, че престъпността бележела спад.

Г-жо Бъчварова, не сте филмов герой, не сте и Хорейшио.

Просто си вършете работата и не залагайте толкова много на празното бръщолевене.

Не сте незаменима! Поздрави!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове