/ВИДЕО/Голи новини трошат рейтинг в Албания!

/ВИДЕО/Голи новини трошат рейтинг в Албания! - картинка 1

Сексапилната Грета Ходжай всяка вечер възбужда въображението от екрана

1/Оферта за 3000 евро седмична заплата от телевизия в Сидни получи албанска журналистка, която чете новини в родината си дискретно разголена, съобщи АФП.

Грета Ходжай (24 г.), която в 19,30 ч всяка вечер възбужда въображението от екрана в частната тв “Зяр”

с разтворено розово сако, под което са само прелестите є, все още обмисля предложението, тъй като австралийците искат да чете новините по монокини. Тя се радва на споходилата я в последните 3 месеца слава: “Пет години работих здраво за местна телевизия и останах незабелязана”. Бърза обаче да каже, че в ежедневието е обикновено момиче, нормално облечено. Грета почна да чете новините след напускането на едрогърдата 21-годишна студентка Енки Брацай. Тя била недоволна от заплатата, но нейни колеги казват, че си намери работа като моделка в списание.

Идеята за “голи” новини в консервативната, предимно мюсюлманска страна,

е на собственика на канала Исмет Дрищи. Той се бори за рейтинг и реклами на пазар със силна конкуренция. “В Албания, където новините са манипулирани от политическите сили, аудиторията има нужда от медия, която да представя информациите такива, каквито са - разголени”, обяснява той. “Ние не продаваме секс, а възпроизвеждаме новините такива, каквито са. Това е едновременно символика и много добра реклама”, доволен е Дрищи.

И казва, че откакто миналата година тръгват “голи” новини, рейтингът на “Зяр” непрекъснато расте. Въпреки критиките не смята да ги спира, а планира да пусне “голи” емисии на английски и френски.

В социалните медии гъмжи от критики към Грета и към телевизията. Но по-малко консервативните, включително от средите на рекламата, смятат, че сега всеки има възможност да избере какво да гледа.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове