/ВИДЕО/ Голяма доза адреналин!

/ВИДЕО/ Голяма доза адреналин! - картинка 1

Няма как при вида на такова приключение да не Ви се прииска да сте там

Ето, сега вече разбирам желанието на хората да правят такива неща. Това е не само огромна доза адреналин, това е нещо, което Ви зарежда до живот.

Има хора, чиято представа за пътешествие и туризъм рязко се отличава от общоприетата такава. Това са хора, обичащи и наслаждаващи се на живота с всичките му чудатости и възможности.

Мислим си, че светът е малък когато срещаме познати хора на разни места, смятаме също, че сме видели всичко от него. Но виждаме видео като това и се убеждаваме, че светът изобщо не е толкова малък за колкото го смятаме! 

С пролетта, тропаща ни по вратите, подсещайки ни, че идва, няма как да не ни се прииска приключение! За щастие прекрасната природа на България ни е осигурила разнообразни възможности за екстремен туризъм и просто ни чака да и се насладим. 

Гледайки видеото се питаме - тези хора къде са оставили страха си? Това не е само с цел физическа натовареност, да си заобиколен от приятели, на такава височина, ти дава много повече. Позволявайте си всеки ден да правите нещо, което Ви плаши, макар и да не е толкова мащабно. Радвайте се на живота! 

 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове