/ВИДЕО/ Извънземни от морските дълбини

/ВИДЕО/ Извънземни от морските дълбини - картинка 1

Подводни неидентифицирани обекти

Неидентифицираните подводни обекти (НПО) не са толкова известни като неидентифицираните летящи обекти (НЛО), макар че според разсекретени отчети на руския военноморски флот те се срещат още по-често, пише Мегавселена.
Обща черта на всички НПО се явява това, че те са свързани с необясними явления и представляват по-съвършени в технологичен план обекти, който в пъти превъзхожда всичко, което ние някога сме построили.

Отчети от съветската епоха с подробно описание на свидетелства за НПО представляват,

според бившия военноморски офицер, който се явява и уфолог – Владимир Георгиевич Ажажа, тези документи представляват много голяма научна ценност.
Един от най-интересните случаи, които той е изследвал, се случил с участието на подводница, намираща се на бойна задача в южната част на Тихия океан. По време на обичайна операция подводницата открила шест неизвестни обекти, движещи се в строй със скорост над 230 възела (426 км/час). За сравнение най-бързата съветска подводница К-222 е можела да развива приблизително 44 възела (82 км/час).
Сонарът на подводницата определил, че обектите се движели в посока към тях, затова командирът дал заповед да изплуват на повърхността. НПО ги последвали, а след това, достигайки повърхността, излетели.


„Подобни случаи са били регистрирани в района на Бермудския триъгълник – спомня си бившият командир на подводницата Юрий Бекетов. – Бордовите уреди често излизаха от строя, сочейки наличието на силни смущения.“
Мнозина смятат, че това е явен признак за присъствието на НПО или НЛО. „В редица случаи уредите са фиксирали материални обекти, движещи се с невероятна скорост. Изчисленията показваха, че тяхната скорост достига 230 възела, или 465 км в час. С такава скорост движението е по-лесно по сушата. Но съпротивлението на водата е в пъти по-високо.
Създаваше се впечатление, че тези обекти хвърлят предизвикателство на всички закони на физиката. От само себе си се налагаше само едно обяснение: съществата, които са ги построили, силно ни превъзхождат в развитието“, разказва Бекетов.
Изглежда, НПО и НЛО най-често възникват там, където протичат военни действия, което сочи тяхната заинтересуваност към човешкия военен арсенал.

Друга гореща точка за НПО е езерото Байкал.

Най-дълбокото в света сладководно езеро винаги е било обвито в множество тайни и загадки, а рибари разказват, че с очите си са наблюдавали светлини в неговите дълбоки води.
Още един руски документ описва сблъсък между група военни водолази и няколко хуманоидни същества в сребристи костюми. Водолазите провеждали тренировка в езерото Байкал на дълбочина 50 метра, когато неочаквано се натъкнали на групата неизвестни същества.

Преследвайки хуманоидите, водолазите започнали да се спускат по-дълбоко, но при опит да задържи един от тези „ихтиандри“, цялата група била изхвърлена от мощен импулс на повърхността.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове