/ВИДЕО/ Modobag - багаж, с който да се повозиш, докато чакаш

/ВИДЕО/ Modobag - багаж, с който да се повозиш, докато чакаш - картинка 1

Куфарът достига скорост от 8 мили в час и вече се продава в Съединените щати, като първоначалната цена е $995

Точно така, не сте прочели погрешно. Куфарът достига скорост от 8 мили в час и вече се продава в Съединените щати, като първоначалната цена е $995, което си е доста, но да не забравяме най-важното – той се движи. Джаджата се зарежда чрез USB портове и има система за засичане на локацията на багажа в реални време.

 

Създателите на Modobag казват, че са получили от авиационните власти в САЩ, което е интересно, имайки предвид, че ховърбордите са забранени на летищата. Съществува обаче голяма вероятност да бъдете спрени на пунктовете за проверка, заради батерията на Modobag. Иновативният куфар тежи 8,6 кг. Когато е празен. В такъв случай на купувачите ще им се наложи задължително да се возят на него на летището, защото трудно може да си представим някой да го носи на рамо или да го влачи през целия терминал.

Ако моторизирания багаж не е особено приложен, тъй като отделението за вещи е сравнително малко, то поне със сигурност ще имате с какво да се забавлявате, докато чакате прикачванията на летището.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове