/ВИДЕО/ Морган Фрийман озвучи автомобилна навигация

/ВИДЕО/ Морган Фрийман озвучи автомобилна навигация - картинка 1

Гласът му ще бъде използван за определено време

4/ Морган Фрийман е позволил гласът му да бъде използван за приложение към автомобилна навигация за определен период.

Легендарният актьор е известен с един от най-спокойните гласове в Холивуд и два пъти е бил гласът на Бог - във „Всемогъщият Брус" и във „Всемогъщият Еван". 

Партньорството между Фрийман и приложението Waze е част от кампанията на новия филм с участието на актьора - "Код: Лондон". В него е в ролята на вицепрезидент на САЩ, който трябва да помогне за осуетяването на смъртоносен заговор, чиято цел е да бъдат убити най-влиятелните лидери в света.
В продукцията, която е продължение на „Код: Олимп", участват още Джерард Бътлър, Арън Екхарт и Анджела Базет.

Фрийман не е първото голямо име от Холивуд, което позволява гласът му да се използва от приложението Waze. Арнолд Шварценегер и известният водещ Стивън Колбърт също са сключвали такава сделка с компанията.

В приложението Фрийман може да бъде чут да казва „Времето настъпи , президент Wazer. Светът очаква вашите команди", а в края на пътуването той ще ви каже: „Вие пристигнахте. За мен бе въпрос на чест и дълг да ви напътствам по време на мисията."

За да се насладите на гласа на Морган Фрийман, докато шофирате, трябва просто да свалите приложението и да изберете Settings>Sound>Voice Language>Morgan Freeman.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове