/ВИДЕО/ Обзорът, който няма да прочетете (15.02.16- 19.02.16)

Слави концерт пред НС организира, Баце пък обществени поръчки спира!

4/

¡HolaAmigos! ¿Qué pasa?

С други думи, за да не ме обвини моят заклет хейтър- Здравейте, приятели! Как сте? Радвам се, че отново е събота и ще Ви представя новините от изминалата седмица от друга гледна точка. Скучноватите новинарски емисии не ни носят друго освен желание за групово посягане. Да, на никого не му е приятно да слуша за убийства, поръчки и селски драми в двора на парламента. А и след като поднасят информацията по толкова постен начин, нещата сигурно отиват към взимане на дистанционното и натискане на червения бутон. Препоръчвам Ви по-често да го правите. Ще се чувствате много по-добре и не толкова емоционално изтощени.

Забравих да Ви честитя поредната събота. Използвайте я, както намерите за удачно.

Дали ще си остането по пижама в леглото или ще се разнообразите в някой бар, няма значение, важното е да се насладите максимално на почивните дни.

По същество. На всички ни е известно, че от миналата седмица в страната се говори само за поръчките на Баце, за мръсните му огледала и схеми.

Спирането на обществените поръчки неминуемо е отражение на разбъркване на политическия казан в страната.

Предполагам, че се вихрят нови много по-сериозни далавери, съответно те ще ни струват още по-скъпо. За пореден път ще кажа, че не сме Швейцария на Балканите, но за сметка на това строим изключително скъпи магистрали, извършват се поръчки за милиони, а всъщност обикновения българин не се вълнува от това, как се харчат парите му от данъци, а се опитва да върже двата края и този месец.

Вероятно това ни е една от сериозните грешки, но след като толкова време ни въртят в един омагьосан кръг, струва ми се логично да сме доста объркани и със силно изкривена представа за реалността.

Бойко трудно ще си изчисти образа. Поне така си мисля. Онази вечер много се забавлявах на едно видео от „Господари на ефира“. Беновска тактично вмести думи в устата на Баце, защото той отново бръчкаше вежди и се чудеше как да отговори на въпросите на журналистите. Сигналите между Беновска и Бойко ми приличат на стрелички, изпратени от Купидон. Може би се обичат. Това не е наша работа, щом се любят, да се вземат!

Слави отново разбуни духовете. Знам, че доста от Вас искрено му симпатизират. Сигурно виждате в него още онзи млад и буден гражданин от 1996 г. Донякъде Трифонов е запазил този дух, но определено знае как стоят нещата в България. Да, референдумът му събра нечувано много подписи. Все си мисля, че НС ще ги промени изцяло и няма да имат нищо общо с първоначалния си вариант.

Все пак ни е известно, че на жълтите павета си правят каквото пожелаят.

Трифонов успя да ме впечатли с нещо много мило. Досетихте ли се? Точно така- билбордовете с любовно послание към този странния. Иронията на Слави е най-доброто оръжие срещу гнусните нападки на ПИКливите медии. А той определено умело си служи с нея. Поздравявам го.

Ако реши да направи концерт пред НС, ще събере доста повече хора, отколкото имаше на последния организиран протест. Just sayin’.

Не знам защо хората се влияят толкова силно от фалшивите публикации. През изминалите дни се въртеше статия за заразени портокали със СПИН. Хора, мислете логично. Как може, според Вас, такова нещо да се случи. Масовата истерия заля социалните мрежи. Все пак съм благодарен, че има и трезво мислещи, които не си направиха труда да отворят малоумните статии и не изпаднаха в див ужас.

Щом едни развалени портокали пораждат съмнение у Вас, колко ли сте объркани в този живот?

Не, няма да Ви критикувам. Просто се научете да не вярвате на всичко. СПИН не е хранителна инфекция, тя не се предава по цитросов път. Не бъркайте секса с портокалите.

Кадиев създаде партия. Поредната. Нищо впечатляващо, поне за мен. Мисля си, че доста от Вас още не са разбрали за въпросната партия“Нормална държава“. „България е всичко, само не и земен рай“, с тези думи Кадиев обяви началото на новия си проект. The fuck. Добър старт. Много добър. Подозирам, че този „нов“ политически субект няма да се задържи дълго, но ще изчакаме. Ако позная, ще се нарека Ванго.

Нека завършим с нещо по-различно.

На 19-ти февруари всяка година България отбелязва началото на едно безсмъртие.

Народът ритуално коленичи пред паметника на Васил Левски в центъра на София. Самото рождение на Дякона не почитаме така, но може би основната причина за това е, че след смъртта си Левски възкръсва в народната памет. Дълбок поклон! Нека не се сещаме за великите българи само на определени дати!

Поздрави и весел уикенд : )

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове