/ВИДЕО/ Обзорът, който няма да прочетете (22.02.16-26.02.16)

Куршумите валят, българските агнета отново мълчат..

4/ Здравейте, скъпи читатели! И днес за пореден път се оказа събота. Натоварена. Задължения, колкото искате, явно уикендите не са създадени за почивка. Ще го преживеем и този път, макар и да ни е трудно.

Този път ще стартираме с нещо развеселяващо душата.

Предполагам, че всички знаете за прословутите чистачки в нашата китна родина.

В наши дни да си чистачка е повод за гордост. Премиер ще те погали по рамото, ще те излъже в очите, ще се разтопите в необятните му очи. Смях.

Чистачките от летище София ще вдигат купон вместо протест.

След страдание и ридание е редно да се направи щуро парти. Евелина Петрова, най-феймъс  хигиенистката, е написала официална покана за дивото събиране. Борбата приключва. Време е да пуснем Преслава. Събитието вероятно ще бъде посетено и от журналисти, може би ще се превърне в национален празник. Очаквам множество бутилки с домашна ракия и руйно червено вино, пакети със салфетки и чисто нови метли. Ангажиране на DJ  е задължително. За да допълнят цялата картина, е редно да си извикат известната певачица да им попее.

Като стана въпрос за Преслава, ще спомена и друга новинка.

България ще участва на песенния конкурс Евровизия.

След достатъчно неуспешни опити да стигнем поне до полуфинал, БНТ реши да изпрати отново Поли Генова. Чудите се каква е връзката на Преслава с Евровизия? Ще Ви кажа- проведе се предварителна анкета, която трябваше да определи #КОЙ ще ни представя. Е, фолк дивата бе избрана.

Уви пак си се връщаме на младата Генова. Дано този път успее да ни класира някъде по напред. Желаем й успех!

Куршумите валят, но в пощенски пликове.

Мисля си, че на Баце са му пратили писмо с друго послание. Просто от екипа му са добавили едно „шум“ след основната дума, за да изглежда по страшно . В 90-те ли живеем още. Нещо не мога да разбера. Пиарски ходове ли са това или опит Баце да стане отново любимец на мнозинството. Поне разбрахме, че може да ни пребият във всеки един момент на улицата.

Метални палки дебнат отвсякъде, а Бойко за КУРшуми се притеснява.

Вероятно, ако някой човек получи заплашително писмо, никой няма да разбере освен специалните служби и органите на реда. Но това е Б.Б.- типично е за него да се прави на жертва. Да живеят задкулисните схеми!

Княз Ши, Пеевски, получи гардове от НСО.

Наложило се служителите да убеждават депутата да приеме охраната, която напористо е отказвал. Смях. Да попитам Делян пари за охрана ли няма? Предполагам, че личната му е много по-кадърна. Но това са само предположения. Миналия петък от Прокуратурата са докладвали на МВР, че имат информация за подготвян опит за убийство срещу депутата. Екипът от разследващи, който е уведомил вътрешното министерство, е същият, който работи и по случая с неуспешния атентат срещу Алексей Петров. Отново смях. Изводите са за Вас!

Армията ще води на военен отчет и младежи, които не са ходили в казармата след отмяната на наборната военна служба.

Тази новина разбуни духовете в социалните мрежи и отново поднови дебата "за" или "против" връщането на наборната военна служба. Решение за военен отчет, без решение за военна подготовка. Смях. Да си бройка в някакъв списък  без да знаеш как да стреляш.  Не дай си боже да се случи реална бойна обстановка- сме загинали!

КТБ. Разочарование, пълно.

Без конкретни виновници. Безхаберие. Циркова държава. 22 млн. долара на вятъра за доклад от 500 страници. Ако си го бяхме направили сами, може би щеше да ни излезе по-тънко. Ей на братята са го направили и в крайна сметка нищо ново не разбрахме. Живи и здрави!

Това бяха основните теми от изминалите дни! Пречупете мисленето си и иронизирайте всичко!

Поздрави и хубав уикенд!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове